za rok w lutym ma byc bodajrze taka w warszawie (właśnie mówili w TV) ogólnie w niektórych krajach byla, nie wiem dokładnie w jakich. I uważam że z tego obejrzałam to obrzydliwe
a według mnie to jest trochę nie na miejscu. tak bardzo ogłaszają wszem i wobec swoją orientację i krzyczą, że mają również prawo do miłości. gdyby heteroseksualiści urządzili taką paradę - do czego również mają przecież prawo w ogłaszaniu swojej orientacji - homoseksualiści byli by wielce oburzeni. paranoja.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-09-29, 19:49
Pff, ja tego nie rozumiem. Jak coś jest inne, to musi się odnosić.
Jestem gejem, jestem gejem, patrzcie na mnie jestem gejem, mam różową koszulkę, całuję się publicznie z moim chłopakiem, jestem gejem jestem gejem!
I co z tego? Jak mają inną orientacje, to fajnie, można to nawet tolerować. Ale obnoszenie się z tym jest nie w porządku. Tym bardziej że małe dzieci nie powinny widzieć takich rzeczy, bo np kiedy widzą coś takiego może im się nawalić w mózgu, a potem może im się coś zaburzyć w orientacji, bo orientacja się tworzy w okresie dojrzewania.
Jestem na nie. Ale jeśli ogólnie o osoby z inną orientacją, o ile nie szkodzą innym ani nie gorszą innych to mi tam nic nie przeszkadza.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Takich to na banicję z tego kraju. Przynoszą nam wstyd. Przynajmniej mi. To jest chore, zboczone, nie etycznie, nie religijne, grzeszne i jeszcze wiele innych.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Aby wypominać komuś grzechy, trzeba być bez grzechu. Jakiegokolwiek grzechu.
Nie mam nic odmiennej orientacji oraz związków kobieta z kobietą czy mężczyzna z mężczyzną. Jednak afiszowanie się tym, rozgłaszanie swojej inności jest nie na miejscu. Odnoszę wrażenie, że masowe przyznawanie się do homoseksualizmu zrodziło się bardziej z panującej mody na inność, niż z prawdziwych upodobań seksualnych.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Aby wypominać komuś grzechy, trzeba być bez grzechu. Jakiegokolwiek grzechu.
Nie mam żadnych grzechów, więc moge spokojnie wszystkim wypominać
Jestem za likwidacją takich parad. To tak jakby heteroseksualiści paradowali. Bez sensu. Jeden wielki gnój.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Mi co innego przynosi bardziej wstyd niż pary homoseksualne.
Co to parad, mi to obojętnie czy jest czy nie. Jeśli chcą i mają na to zgodę miasta to niech robią. Robią to z własnej kasy, od sponsorów.
Paradują bo walczą o normalne życie, o tolerancje. Osoby heteroseksualne nie są z tego powodu "niszczeni".
Ostatnio zmieniony przez Mizantrop 2009-09-30, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum