Kiedyś śniło mi się, że "obudziłam" się, wstałam z łóżka, umyłam... ubrałam i poszłam oprzątać konie (mam własna stajnie).
Wszystko pokolei robiłam tak jak zawsze do chwili gdy schyliłam się do szafki po końską szczotke
Walnęłam się w głowe o drzwi i... obudziłam!!!! było po 11 a powinnam wstać o 7
Leżałam w łóżku i nie mogłam uwierzyć, że to wszystko było tylko snem
Kiedyś obudziłam się w środku nocy bo śniły mi się jakieś totalne głupoty.
Nie mogłam poruszyć się! w myślach wymieniałam różne daty/miejsca i wydarzenia z nimi związane aby sprawdzić czy w ogóle jeszcze żyje
Leżałam tak przez jakiś czas i myślałam, że już po mnie
W pewnej chwili coś na mnie jakby spadło!!! spanikowałam totalnie, coś na mnie lezało ale nie mogłam ruszyć ręką aby sprawdzić co to jest
Co najgorsze to coś się ruszało!!!! i było pod kołdrą na moim brzuchu więc nie mogłam zobaczyć co to
Myślałam, że serce mi wyskoczy, dreszcze, zimny pot - istna panika
Rozglądałam się na ile wystarczyło mi "zasięgu" oczami(głową też nie mogłam poruszać)
Poleżałam chwile i czym więcej próbowałam ruszać się tym bardziej bałam
W pewnej chwili czar prysł... okazało się, że potwór na brzuchu to była moja własna ręka
Miałam takie coś..to było straszne..nie mogłam się ruszyć ani nawet otworzyc oczu..w oddali słyszałam jak ktos mnie wola a ja nic nie mogłam powiedziec..straszne uczucie..myslałam ze umarłam heh ale jednak sie obudziłam...cała mokra
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-07-01, 20:32
To jest częste jeśli próbuje się świadomego snu, też tak raz miałem.
Przerypana sprawa. Jak z tym walczyć nie wiem, ale poczytaj o tym świadomym śnie, może ci się uda coś z tym zrobić.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Przy świadomym śnie? Eee, rzadko. Trenuję świadome sny od dwóch lat i nigdy nie miałam paraliżu sennego. On się zdarza, gdy chcemy osiągnąć jeszcze wyższe stany świadomości (podróże mentalne, wyjście z ciała).
a ja slyszalam kiedys ze jest to efekt obecnosci ducha o jakiejs tam smiesznej nazwie... i ze on doprowadza do paralizu ciala no i wtedy moze z nami robic co chce .. poczytaj tez o tym :)
_________________ I like it!
I like it!
I lkie it!
a ja slyszalam kiedys ze jest to efekt obecnosci ducha o jakiejs tam smiesznej nazwie... i ze on doprowadza do paralizu ciala no i wtedy moze z nami robic co chce .. poczytaj tez o tym :)
Śniło mi się że jedziemy całą rodziną z wakacji, kierował tata, wchodizł ze 140 w zakręt, nie wyrobiliśmy i bach w drzewo. Wszyscy zginęli, tylko ja leżałem na siedzeniu cały porozcinany. I nagle stałem się na pół przytomny, widziałem sufit w pokoku, chciałem wstać i nie mogłem, ja niby wstawałem ale sciągało mnie na doł. Coś potwornego... Chciałem pomoc rodzinie a nie mogłem. Zaraz po tym zmierzyłem ciśnienie, miałem 180/100 ... coś okropnego .
Imię: Paweł
Wysłany: 2009-08-13, 11:26
Paraliz senny to taki dziwne zjawisko qumpel mial taka ciemna istota siedzi ci na klatce piersiowej i trudno ci oddychac i niemozesz sie ruszych chialbym takie cos przeczyc xD ja bym ju mu pokazal : D//a propo ktos probowal Lucid dream lub OOBE ?<< to mi sie prawie udalo//
_________________ Błąkają się w ciemnościach, nie wiedzą co i jak,
Ja mam przy sobie lampę, lecz zdmuchnę ją i tak.
Wyciągam zatem rękę. I liczę, że ty też.
Chcę pobyć z tobą razem, gdy ciemność wokół jest.
Imię: Paweł
Wysłany: 2009-08-13, 11:59
powód jest ten demon co ci siedzi na klatce ; p
_________________ Błąkają się w ciemnościach, nie wiedzą co i jak,
Ja mam przy sobie lampę, lecz zdmuchnę ją i tak.
Wyciągam zatem rękę. I liczę, że ty też.
Chcę pobyć z tobą razem, gdy ciemność wokół jest.
to wszystko, to, moim zdaniem, efekt pracy ledwo co wybudzonego mózgu, który leszcze nie zdążył się "rozgrzać".
_________________ Powinniście wierzyć w wygraną wbrew oczywistości, że nie możecie wygrać. Tylko taka wiara jest prawdziwa, a wszelka wiara, która szuka poparcia rozumu, nie jest prawdziwą wiarą.
No mi ostatnio tez się jakiś koszmar śnił aż się cała spociłam a jak się przebudziłam gdzieś o 3 w nocy to aż ze strachu rozejrzałam się dwa razy opo pokoju czy przypadkiem nie ma czegoś albo kogoś z tego snu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum