Ano nie wszystkich kręci bycie seksi i podniecającym. A jak ktoś nie lubi danego koloru, naturalnym jest, że nie będzie go nosić. Nawet jeśli byłby super modny i wspaniały.
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
Brzydkie brzydkie:)
Takie paznokcie kojarzą mi się z kimś zaniedbanym, niestety nie wiem czemu.
W innych przypadkach to taki trochę nieudany bunt.
A w większości nieudana równieć próba udanego pomalowania paznokci.
Czarne paznokcie = bunt?
Pierwsze słyszę.
To tylko kolor, czemu to czarny jest uważany za smutek itp. równie dobrze moglibysmy z takim czymś kojarzyć brązowy.
Wczoraj pomalowałam sobie po raz pierwszy na czerwono i jestem zadowolona =) Świetnie wyglądają do moich czarnych ciuchów :)
_________________ Możesz lubić życie jakie prowadzisz,
Możesz prowadzić życie jakie lubisz,
Możesz nawet poślubić Harry’ego,
Ale zabawiać się z Ike’iem.
Uwieeelbiam czerwone i malinowe lakiery
świetnie wyglądają pazurki w takich kolorach.
Poza tym jakieś jasne pastele, byle nie perłowe, nie znoszę perłowych lakierów, kojarzą mi sie ze starymi babami.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Teraz jest modne malowanie mocnymi ,ciemnymi kolorami krótkich paznokci ) Ja osobiście też wolę ten kolor na krótkich ,niż na dłuższysz. Ale to też zależy od kształtu paznokcia.
Teraz jest modne malowanie mocnymi ,ciemnymi kolorami krótkich paznokci
modne nie modne od zawsze lubie ciemne kolory paznokci, ale jak już to raczej w brązie, ostatnio miałam fajny odcień granatu.. teraz mam ciemny fiolet, tak jakos dopasowało mi sie fajnie do ubioru..
ciemno czerwony mm nadal popieram Nie cierpię pasteli jeśli już to albo ciemno czerwony, bordowy , ewentualnie rdzawy ,lub bezbarwny
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum