bleee.... w życiu bym sobie paznokci na czerwono nie pomalowała
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
A mnie się ten kolor podoba. Teraz mam nawet na czerowo pomalowane. Ale jednak bardziej podobają mi się u stóp. U rąk ciemny fiolet, brąz, wyraziste kolory albo bezbarwny:)
Ja od jakichś dwóch miesięcy maluje sobie na czerwono paznokietki u nóg :))
I cholernie mi się podobają... chociaż u rąk już bym chyba nie mogła mieć...
Wszystko zależy do czego.Same w sobie takie paznokcie,w wybranych odcieniach czerwieni są bardzo ładne,ale nie należy wtedy przesadzać z wyzywającym ubiorem.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
czerwony kolor bardzo ładnie na paznokciach wygląda, ale mówię tu tylko o krwistej czerwieni. poza tym trzeba umieć bezbłędnie nakładać lakier, i w ogóle jak dla mnie powinno się takich wyrazistych kolorów używać tylko do podłużnych paznokci... jak ktoś ma malutkie pazurki to niezbyt to ciekawie wygląda.
Czerwony kolor wymiata
Zgodzę się z tym że wygląda dziwkowato jeśli jakaś dziewczyna skąpo się ubierze, ale tak do normalnego stroju to nie. I muszę też dodać że ładnie wygląda do krótkich (ale nie za bardzo!) paznokciach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum