Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-07, 12:06
zawsze czerwony, no prawie zawsze, ale czerwone pazurki sa sliczne<3 jest wiele odcieni czerwieni, ale moja ulubiona jest krwista czerwien<3
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2010-03-07, 13:53
Nie uznaje jaskrawych i mocnych kolorów. Dziwnie wyglądają moje paznokcie wtedy i ja się nieswoje czuje. Najlepiej jasne kolory typu perłowy, lekki róż, kremowy, mleczny, beżowy, biały, bezbarwny. Rzadko, ale jednak od czasu do czasu i na chwile czarny.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
uwielbiam czerwone, granatowe albo fioletowe paznokcie. ogólnie - wyraziste. perłowe, białe, pastelowe - to nie dla mnie. ewentualnie czasem mnie na francuski weźmie, ale to w chwilach ekstremalnej nudy i nicnieróbstwa.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Kiedyś nie rozstawałam się z czarnym kolorem na paznokciach.
Obecnie preferuje czerwień , bezbarwny,bądź french.
Czerwień wygląda naprawdę świetnie o ile paznokcie są zadbane. Na codzień z reguły ograniczam się do bezbarwnej odżywki.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Uwielbiam mieć pomalowane paznokcie na czerwono i wszystkie pochodne bordowe, malinowe itp. Jeśli chodzi o kolory lakierów lubię ostre, żywe, nie cierpię za to pastelowych, wyglądają brzydko według mnie. Choć ostatnio najczęściej maznę tylko odżywką jakąś i już.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
Najczęściej maluję lakierem bezbarwnym lub kremowym ale oczywiście również na kolory takie jak czerwony (tz. pomidorowy), jasny brąz, ciemny fiolet czy granat. Od czasu do czasu lakier zastępuję odżywką.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Czerwony kolor na paznokciach to jeden z moich ulubieńców. Wydaje mi się, że dłonie prezentują się w tym duecie najbardziej elegancko, wieczorem świetnie komponują się z czerwoną pomadką, to taka nieprzemijalna klasyka. Mój ulubiony odcień to ciemna, krwista, zgaszona czerwień.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
Na dłoniach tylko beże, odcienie białego różu, kremowe. U siebie nie lubię ciemnych kolorów, mimo, że podobają mi się u innych wszystkie odcienie czerwieni, czerni, fioletów.
Ja tylko taki zestaw na stopach noszę. :)
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-11-09, 12:45
Porcelana. napisał/a:
wieczorem świetnie komponują się z czerwoną pomadką, to taka nieprzemijalna klasyka
dokadnie. elegancko i z klasa, a i bardzo sexy.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum