Wysłany: 2009-02-27, 11:20 paznokcie a ich kolor...
co sądzicie o czerwonych paznokciach?? słyszałam różne wypowiedzi na ten temat są osoby którym się podobają takie którym po prostu się nie podobają. ale spotkałam się z takim określeniem jak to że są babciowate lub dziwkowate co o tym myślicie??
Na krótkich paznokietkach czerwony lakier wygląda ślicznie
Jeśli chodzi o taki kolor, pasuje On dziewczyną z ciemną karnacją ciała (tak mi się wydaje)!
_________________ Seksualny klucz do moich emocji...
Popatrz na mnie jeszcze raz, w Twoich oczach widzę blask...
czerwony.. wedlug mnie zalezy jaki odcien.. czy wsciekla czerwien czy tez blada czerwien.. bardzo intensywne kolory paznokci- faktycznie jak w prostytucji a zwlaszcza czerwo
_________________ "Natura ludzka, a szczególnie kobieca, jest ciemna i pełna sprzeczności!"
— Borys Pasternak
Ciekawa ankieta.
Kiedyś lubiałam malować na bordowy kolor. Taka jakaś ładna ciemna czerwień. Moje ręce wyglądały na jeszcze bledsze niż zazwyczaj. A taki kolorek dobrze się komponował z moim ubraniem. Oczywiście, że czerwone paznokcie w połączeniu z odpowiednim strojem, mogą sugerować kreację pani lekkich obyczajów, ale wydaje mi się, że to ubranie odgrywa główną rolę, a nie kolor paznokci.
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
Wysłany: 2009-02-28, 11:12
karolina napisał/a:
Na krótkich paznokietkach czerwony lakier wygląda ślicznie
zależy na jak krótkich, za krótkie też nie mogą być.
Bardzo lubię czerwony lakier, i wg mnie nie ma nic wspólnego z mianem dziwki.
Tylko trzeba pamiętać, żeby nie ubrać się wtedy zbyt wyzywająco.
Jeśli czerwień to do dżinsów i np. jakiejś stonowanej ładnej bluzki. Bardzo ładnie i elegancko to wygląda.
Jeśli czerwień to do dżinsów i np. jakiejś stonowanej ładnej bluzki. Bardzo ładnie i elegancko to wygląda.
Popieram
Osobiście nie noszę czerwonych paznokci, ale podobają mi się i wg mnie odrazu kojarzenie tego z mianem prostytuatki jest błędne. Kolor jak każdy inny tylko jedna dziewczyna założy do tego krótką mini i kozaki a kolejna jeansy...
_________________ Możesz lubić życie jakie prowadzisz,
Możesz prowadzić życie jakie lubisz,
Możesz nawet poślubić Harry’ego,
Ale zabawiać się z Ike’iem.
Wysłany: 2009-02-28, 12:17
TamarKa, na prawdę bardzo mnie dziwią takie opinie. Czerwony kolor jest bardzo seksowny, dodaje każdej z nas "tego czegoś". Czy to czerwone buciki do małej czarnej, czy czerwone paznokcie, zawsze fajnie będzie to wyglądać.
annie_93 napisał/a:
Kolor jak każdy inny tylko jedna dziewczyna założy do tego krótką mini i kozaki a kolejna jeansy...
otóż to. Jak już jesteśmy przy temacie to wczoraj widziałam lalę w różowej dżinsowej mini, w czarnych legginsach, białych kozaczkach i żeby było śmieszniej trochę przy kości była. Nie wiem jakim cudem opanowałam się, żeby jej nie wyśmiać prosto w oczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum