_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Umieściłabym siebie pomiędzy, bo to zależy od mojego nastroju.
Czasami mam ochotę wszystko porozrzucać a momentami najmniejszy śmieciuszek mnie denerwuje.
Zdecydowanie bałaganiarz. Choc ciężko się do tego przyznac, bo ponoc dziewczynie nie wypada miec nieporządku w pokoju, ale ja mam tam istny śmietnik.
Ubrania i książki walają się dosłownie wszędzie. Stanik kiedyś w lodówce znalazłam -.-
Sprzątam jak mnie najdzie ochota, a nie jest to zbyt częste zjawisko.
_________________ Człowiek może się uśmiechać, a być łajdakiem.
Bezlitosnym, zdradliwym, wszetecznym, zepsutym łajdakiem.
Bałaganiara to za mało powiedziane.. syf mam. ot co. Nie znoszę sprzątać. Jak ostatnio mnie naszło, jakiś miesiąc, albo dwa temu (nie wiem, czy przed okresem mi coś siadło na mózg czy co mi było) wyniosłam około siedmiu 60l worków śmieci, niby było przez chwile czysto, ale komórki do tej pory nie znalazłam..muszę mieć bałagan bo inaczej nie mogę nic znaleźć
Nie lubię syfu, nie lubię, jak ktoś syfi, a już szlag mnie trafia, jak ktoś nie dość, że bezczelnie nasyfi, to jeszcze po sobie nie posprząta u.u
Zdaję sobie sprawię, że czasem przesadzam, ale po prostu nie zdzierżę tych okruszków na podłodze, które śmieją mi się w twarz -.-
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Raczej pedant, porządek mam tylko w samochodzie. A mieszkaniu burdel, dosłownie.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum