Od niedawna mam dziewczyne i gdy sie całujemy lub gadamy o sprawach seksu to mój penis odrazu staje i jest w gotowości. Czy to normalne? Czy tak powinno być że odrazu jest sztywny? Prosze o małą pomoc.Chciałbym żeby stawał i wg ale czy to powinno sie dziać tak szybko ? Może jakieś rady jak temu zapobiec. Thx z góry.
A ja nie mam podobnie ale się tym nie przejmuję. I Ty też się nie przejmuj
nie wiem czy to normalne bo nie jestem facetem, ale jesli Twojej dziewczynie to nie przeszkadza to chyba nie problem
_________________ 'A Ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź,
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj,
Ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań,
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.'
To nic złego , lepiej być bardzo wrażliwym z wysokim poziomem empatii niż gruboskórnym.
W sensie, że jak komuś staje za szybko, to ma wiecej empatii? :>
_________________ We are Satan's generation and we don't give a fuck(...)
Infernal blood runs in our veins
Alcohol and drugs is what we need and take
We need no stupid fucking conscience
Go get fucked if you are not one of the bestial ones
Ja bym to odradził, nie rób tego, zrobisz sobie sam dobrze, przyjdzie dzień, że dziewczyna będzie się chciała z Tobą kochać w taki sposób jaki ona tego oczekuje i nie będziesz miał w ogóle ochoty. Na Twoim miejscu bym parę dni wyluzował i się nic z nią nie kontaktował, wiem, że to jest trudne, ale spróbować nie zaszkodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum