to ściągnij skórke jak masz w małym stanie i wtedy doprowadź go do "dużego stanu " zobaczymy co będzie.
A spróbuj też z wodą, tzn jak się kąpiesz to wtedy spróbuj
Imię: Patryk
Wysłany: 2010-08-04, 21:12
Mam podobny problem,ale go przed wczoraj rozwiązałem. Naplet nie za bardzo mi się chce naciągnąć i leciutko mnie boli gdy próbuję go naciągnąć. Przed wczoraj pierwszy raz udało mi się naciągnąć go do konća. Co prawda kosztowało to trochę wysiłku ale opłacało się :D
Ten problem dalej mam, ale już w mniejszym stopniu.
Mam ten sam problem. Czy lekarz może przyjąć niepełnoletniego pacjęta bez rodziców? Wstydzę się albo mam jakiś opór przed rozmową o tym z rodzicami a nawet z ojcem. Mam 14 lat
_________________ What you want? What you need? What you'd come here for? Foster The People - Houdini
Kilka lat temu mialem podobny problem, poprostu mialem nagromadzone cos, prawdopodobnie prud pod napletem, kiedy go umylem pozadnie wszystko bylo ok. Tylko jest jedna rzecz, gdy moj penis "lezal" rowniez nie moglem sciagnac "skory" wiec to jest troche inny problem.
Kilka lat temu mialem podobny problem, poprostu mialem nagromadzone cos, prawdopodobnie prud pod napletem, kiedy go umylem pozadnie wszystko bylo ok. Tylko jest jedna rzecz, gdy moj penis "lezal" rowniez nie moglem sciagnac "skory" wiec to jest troche inny problem.
Myj go częściej
_________________ "We'll meet again
Don't know where
Don't know when
But I know
We'll meet again
Some sunny day"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum