Wysłany: 2010-06-15, 21:11 Pieniążki na schroniska
Słyszeliście, że Heyah zorganizowało akcję charytatywą, w której za każdą osobę, która polubi stronę akcji na faceboou przekazują 1 zł na cele charytatywne? Jest tego już ponad 33 tysiące i muszę przyznać, że mam w tym swój udział :) Wy się dołączyliście?
Narazie nie,ale akcja ciekawa, plus dla Heyah za zainteresowanie zwiarzętami
_________________ www.sokolnictwo.pl www.koo.free.ngo.pl www.pustulka.pl
"W zarannej topieli drapieżny ptak wzbił się do lotu wysoko, wysoko"
"Będziesz jak ptak który szybując w otchłań ufnie wierzy,że jego czas wiecznie trwa"
Akcja ciekawa, mógłby ktoś podać, ten link do konta na twarzoksiążce (facebooku).
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Służę uprzejmie http://www.facebook.com/Heyah?ref=search
Też myślę, że fajna sprawa. Nie zdarza się często, żeby akcje reklamowe przy okazji ciągnęły za sobą tego typu inicjatywy. Przeważnie wszystko to czysta komercha.
Fajna akcja,. też dołączyłam. Wysiłek żaden, a można pomóc zwierzakom. Jestem właśnie w trakcie informowania znajomych. Wiecie może do kiedy trwa akcja?
Zdaje się, że nie jest ograniczona czasowo. Przynajmniej nie wyczytałam niczego takiego w zasadach. Zamknie się pewnie dopiero jak dobiją do założonej sumy - 100 tyś. Jesteśmy powiedzmy na półmetku :) Założenie, jak dla mnie, jest realne.
W taki razie akcja jest już prawie na półmetku, nieźle im idzie. Podoba mi się, że przeznaczają kasę na konkretne schronisko, a nie po prostu zbierają na zwierzaki bez konkretnego planu spożytkowania tych pieniędzy.
No, to sprawi, ze efekty będą jakby bardziej namacalne, bo kazdy będzie mógł na dobrą sprawę pojechać i zobaczyć zmiany jakie zaszły. Za 100 tyś zł da się naprawdę wiele zrobić, porządny remont nawet może wejść w kalkulacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum