paskudztwo. a jak pomyślę, jak oni to robią, to włos się jeży na głowie.
u mnie w szkole zrobili kiedyś dziewczynie na ręce takie coś do sesji zdjęciowej. koszmar.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Z całą pewnością wygląda to efektownie... Jednak sama w życiu bym sobie czegoś takiego świadomie nie zrobiła. Bałabym się z tym ruszyć, już nie mówiąc o spaniu z czymś takim na plecach. Ogólnie nie jestem zwolenniczką piercingu, po co komu takie rzeczy, żelastwo, które w większości przypadków oszpeca, zamiast upiększać? Już nie mówiąc o bólu, który zazwyczaj wiąże się z takimi zabiegami.
_________________ Renesans znał przedziwne sposoby trucia: hełmem lub płonącą pochodnią, haftowaną rękawiczką lub klejnotami wysadzanym wachlarzem, złotym puzderkiem lub łańcuchem z bursztynów. Dorian Gray został zatruty książką.
Imię: Łukasz
Wysłany: 2010-05-26, 22:04
Hmmm no ja do piercingu nic nie mam... Sam posiadam... A co do gorsetu to nigdy nie byłem zwolennikiem tego... Zbyt duża ilość niechcących wypadków mi się z tym kojarzy... Choć co jak co, wygląda efektywnie...
_________________ I don't want your opinion,
I don't need your ideas
Stay the fck out of my face,
Stay away from me
I am my God - I do as I please
Wygląda to bardzo efektownie na ciele kobiety. Aczkolwiek nie wyobrażam sobie co dziennego życia z tym. To jest dobre np. do jakiejś sesji zdjęciowej czy też na jakąś specjalną okazje.
Nie mam nic przeciwko takiemu ozdabianiu ciała. O ile wszystko jest robione tak by nie było z tego więcej problemów tj. zakażenia. I nie miałbym nic przeciwko gdyby moja kobieta sobie zażyczyła takie coś. Każdy lubi co innego, jedni wielbią tatuaże, inni piercing w takiej postaci
Nie podoba mi się taka forma ozdabiania ciała...Niewygodne to i takie niefajne.U innych bym jeszcze zniosła,ale sama nigdy bym się nie zdecydowała na coś takiego.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-05-27, 15:08
podoba mi sie, ale u innych
aleeee do sesji... nie, do sesji tez bym nie zrobila, wolałabym namalowac
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Mi się akurat ta forma ozdabiania ciała średnio podoba. Nie jestem wrogiem piercingu tatuaży itd. Sama mam tatuaż, ale gorset mi się nie podoba i nigdy w życiu nie zrobiłabym sobie czegoś takiego. Jest nie praktyczne i jak dla mnie mało estetyczne.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
na zdjęciu może i wygląda ładnie ale w realu już nie koniecznie.
Nigdy bym sobie czegoś takiego nie zrobiła, kolczyki toleruje jedynie w uszach i ewentualnie w pępku.
Taki gorset można zachaczyć w trakcie ubierania, o spaniu nie wspomnę... może kiedy się zagoi jest dobrze ale zanim to nastąpi to jednak minie chwila
Dlatego NIE nie nie nie
Ciarki mnie przechodzą jak widzę ten gorset.
To musi być straszny ból.
I jak się z tym żyję? można o to zaczepić i wtedy będzie rana.
Może i ładnie to wygląda, ale ja bym sobie tego nie zrobiła.
I nie mam pojęcia ile to może kosztować.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum