Ostia teraz nie mam ale miałam przez parę dni :)
Tak czy siak nie zrobiłabym tego, bo to pewnie boli są blizny i nie opłaca się tego robić:)
Jakie blizny, dziewczyno. Nie wiesz o czym piszesz.
Zostaną malutkie kropeczki, które z czasem pewnie zejdą. Strasznie wyolbrzymiasz tą sprawę.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Piękne
Tyle, że na zdjęciach. Sama się boję igieł i bólu, więc pewnie bym się nie zdecydowała.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
podoba mi się w cholerę! tak na sesję dałabym sobie zrobić, ale kojarzę dziewczynę która nosi 40 kółeczek na plecach na stałe i to już dla mnie przesada lekka..
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
Cóż... sama się kręce w towarzystwie gdzie kolczyki tu i tam to normalka, ale gorset jest dla mnie przesadą... kurczę, na całe życie tych kolczyków nosić nie będę a blizny po tym są troszę nie estetyczne, a co ja się zacznie ropa czy coś, lub ktoś wyrwie nawet przez przypadek n plaży czy coś? nie podoba mi sie, może i fajnie wygląda ale wolę coś bardziej praktycznego.
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
jak wystukałam w google grafika i ujrzałam te zdjęcia to wzdrygnęłam się... Nie wiem, czy ze strachu, czy z obrzydzenia. Były tam zdjęcia z takim "gorsetem" tylko na plecach, więc od razu poczułam, jakbym sama takie coś miała...Takie dziwne kłucie w plecach... Nie podoba mi się to, nie, nie, nie.
Ja mówię stanowcze i zdecydowanie nie wszelkim modyfikacjom ciała, kojarzą mi się z nastoletnim buntem, kiedy to ludzie sobie przekłuwali ciało i wpychali tam agrafki, spinacze, wkłady od długopisów, patyczki po lizakach i różne inne obleśne i idiotyczne rzeczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum