Raczej żadnej filozofii,by zrobić to samemu nie ma.Kwestia zakupu odpowiednich igieł ,zachowanie higieny.Chociaż no tak doświadczenie też odgrywa ważną rolę.
Podoba mi się tyle,że na czyimś ciele.Osobiście nie lubię się w to bawić.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
pięknie wygląda. sama bym sobie z chęcią zrobiła, ale jedynie na chwile żeby to poczuć i zobaczyć siebie w tym. u innych osób mnie to zachwyca.
co do kosztów. najlepiej zakręcić się w odpowiednim towarzystwie popytać to ktoś Ci to zrobi za darmo.
Podoba mi się niesamowicie
Tylko, że:
po 1. wstążki są wiązane jedynie do sesji zdjęciowych (tzn. wiadomo, można sobie zawiązać na plażę, czy nawet pod bluzkę, tyko po co? Zresztą, twtedy ryzyko wyrwania kolczyków jest duże), a same kolczyki na pecach nie podobają mi się wcale.
A po 2 - wolę podziwiać u innych, sama bym się na to nie zdecydowała.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
po 1. wstążki są wiązane jedynie do sesji zdjęciowych (tzn. wiadomo, można sobie zawiązać na plażę, czy nawet pod bluzkę, tyko po co? Zresztą, twtedy ryzyko wyrwania kolczyków jest duże), a same kolczyki na pecach nie podobają mi się wcale.
Tzn.gorset wykonuje się w różnych miejscach.Plecy to tylko przykład ,widziałam,że dość często osoby noszą na ręku takie mniejsze :)
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
O tym nie wiedziałam,poszukałam trochę na necie, ale jednak na plecach wygląda najładniej < 3 Na ręku rzeczywiście bardziej 'praktyczne', ale i tak- jak dla mnie- do podziwiania u innych.
_________________ "Być może mężczyzna wymyślił ogień, lecz kobieta wymyśliła, jak z ogniem igrać."
najefektowniej jak dla mniewyglądana boku, jeśli się niema anigrama tłuszczu to jest strasznie seksi. i gdybym nie bała się, że zrobię sobie krzywdę, to bym zrobiła,bo podoba się bardzo.
Cóż, już wielokrotnie mówiłam - róbta co chceta.
Zachwycać się, nie będę, bo jakoś szczególnie mi się to nie podoba. I nigdy w życiu bym tak sobie sama nie.. ozdobiła ciała.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Zupełnie mi się nie podoba. Nigdy bym sobie czegoś takiego nie zrobiła. Moim zdaniem ciało wygląda o wiele ładniej bez tych wszystkich udziwnień. No ale niech każdy decyduje za siebie i robi co chce ze swoim ciałem.
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum