A mi się piercing podoba xD
Oczywiście bez przesady,bo co za dużo to nie zdrowo.
Osobiście mam tylko w uszach.
Monroe mi się podoba, myślałam też o kolczyku w wardze.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-10-15, 18:05
mam w uszach, mialam w nosie i w pępku. Już nie mam. Nudzą się.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ja nigdzie nie chciałbym mieć i nie będę miał bo dla mnie kolczyki w niektórych miejscach tylko oszpecają osobę. Choć dziewczynie w kolczykach ładnie ale to wszystkim pasuje a kolczyk w wardze, języku a nawet nosie to dla mnie już upośledzenie
Wysłany: 2008-10-15, 18:07
pierwszt fajny. drugi nie.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Wysłany: 2008-10-15, 18:34
Funner napisał/a:
Po kiego wbijać sobie metal w twarz?
ozdoba, każdy ma swój styl, swoje zdanie. Nie każdy takie jak Ty.
Imię: Lena
Wysłany: 2008-10-15, 18:39
Funner napisał/a:
Po kiego wbijać sobie metal w twarz?
Napewno nie dla widzimi się.
To musi być przemyślana decyzja.
Dla tych, którzy doceniają body art takie kolczyki coś znaczą.
To pasja dla niektórych.
Ja też mogę powiedzieć po kiego ludzie piją alkohol czy palą papierosy albo oglądają sport.
No każdy ma swój gust, ale jak mijam się taką "ozdobioną" osobę na ulicy to aż mnie boli...
Zresztą potem jak się to komuś znudzi to chyba fajne blizny zostają co nie?
Ja nigdzie nie chciałbym mieć i nie będę miał bo dla mnie kolczyki w niektórych miejscach tylko oszpecają osobę. Choć dziewczynie w kolczykach ładnie ale to wszystkim pasuje a kolczyk w wardze, języku a nawet nosie to dla mnie już upośledzenie
Dokładnie. Może nie tyle upośledzenie ale ...
Osobiście nie podoba mi się wieszanie na sobie tony złomu.
Kolczyki przy uszach u dziewczyny, oczywiście mają ją w jakiś sposób upiększyć, i może tak jest
Ale wbijanie sobie prętów w brwi, wargi czy język, krótko mówiąc nie podoba mi się. Trochę szacunku dla siebie ...
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Mi też się nie podoba kolczykowanie. Potem wygląda taka jak choinka. Albo krowa na pastwisku. W ogóle dla mnie to zbędne okaleczanie ciała. Ni to ładne, ni to fajne. Osobiście nie mam żadnego kolczyka, nawet w uszach. Bo po kiego grzyba mi to? Rozumu mi nie doda.
Imię: Lena
Wysłany: 2008-10-16, 07:24
laven napisał/a:
Rozumu mi nie doda.
To przeciez nie ma zwiekszyc ilorazu inteligencji
Piercing ma bardzo dluga historie.
Fakt niektorzy przekluwaja sie tylko dla szpanu, ale nie miej jednak piercing to sztuka ozdabiania dziala. Trzeba tylko miec w tym umiar.
Ja mam tylko w uszach. Ale jeśli komuś odpowiada w innych miejscach, to prosze... Nie przeszkadza mi to.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum