Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-27, 12:37
A nie przypadkiem monroe?
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-29, 13:03
W plastyku obok którego się uczę laska miała kolczyki w nosie i jeszcze parę osób i nikt do nich się nie pruł
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Imię: Małgorzata
Wysłany: 2010-08-18, 18:10
U mnie w szkole pare osób ma kolczyki w takich miejscach jak nos czy brwi. Wiekszosc nauczycieli jest tolerancyjna pod tym wzgledem i dopóki nie pojawią sie z 20 kolczykami w twarzy nie zwracaja na to wiekszej uwagi. Takie osoby według mnie wygladają fajnie, ale mi samej wystarczą przekłute kilkakrotnie uszy.
Imię: Daria
Wysłany: 2011-01-22, 17:24
U nas można nosić kolczyki w takich miejscach jak język, nos, brew, jest jednak jedna nauczycielka, którą to obrzydza, więc niektóre dziewczyny mają jeszcze dla niej tyle zrozumienia, że przed lekcją idą do łazienki, ściągają kolczyk, a po lekcji zakładają, reszta to olewa.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
imho piercing to idiotyzm w najwyzszym wydaniu. ale rob jak chcesz uwierz ze to sie chlopaka nie podoba. pomysl tylko jak bedziesz wygladac na starosc jak bedziesz miala 50 lat i dziury w brodzie, nosie, brwii czy gdzie kolwiek indziej. skora wtedy jest zwisla i to nie bedzie za ciekawie wygladac.
_________________ Spojrz na siebie, jestes tylko szczurem ladowym co do niczego w zyciu nie dojdzie i nic w dla swiata nie znaczy!
U mnie w szkole też można mieć różne kolczyki i nic na to nie mówią.
Mam takiego chłopaka w klasie, który ma masę kolczyków w wardze dwa, brwi, języku, dziąśle, uszach, w brodzie również. I musi ściągać tylko na wychowaniu fizycznym oraz przysposobieniu obronnym, bo na takich zajęciach robi się różne rzeczy, a z takimi kolczykami można sobie zrobić krzywdę.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
umrę przed 50 więc walić to, każdy robi co chce a czy ktoś jest tolerancyjny czy nie to się czepia. U mnie 3 nauczycielki powiedziały z raz że nie można i żeby to wyjąć( warga dolna środek) i na tym się skończyło yo.
_________________ Martwa pustka zgasła już na niebie ostatnia gwiazda
każdy robi co chce a czy ktoś jest tolerancyjny czy nie to się czepia.
W pewnym wieku zwyczajnie nie wypada mieć na twarzy kolczyków - zwłaszcza w niektórych zawodach.
Tak więc ok - póki się chodzi do pobłażliwej szkoły, to proszę bardzo, ale bardzo często młodzi ludzie bronią kolczyków z uporem godnym lepszej sprawy...
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
W moim zawodzie (hotelarstwo) nie wypada, na praktykach kazali mi wyjmować i musiałem całkowicie zrezygnować z świeżego industriala. Skończę szkołę to wyjmę;]
_________________ Martwa pustka zgasła już na niebie ostatnia gwiazda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum