Nie podoba mi się to i nie uważam by zrobienie percingu było rozsądną decyzją.
"Przede wszystkim pamiętaj, że choć dziurki po pewnym czasie zarastają, niezwykle rzadko zasklepiają się tak, że nie zostaje po nich absolutnie żaden ślad. Trzeba mieć sporo szczęścia, żeby tak się stało. Dlatego przeanalizuj dokładnie swój pomysł. Pomyśl o tym przede wszystkim, jeśli ma to być dość nietypowe miejsce – np. ciało wokół ust, brew czy sutek. Bo jeśli z dnia na dzień jednak zmienisz zdanie, dziurka nagle się nie zrośnie – miej to na uwadze".No właśnie.W jednym cytacie jest zawarte to wszystko o czym zapomina wiele osób.Poza tym nijak ma się to do estetyki,która mam nadzieję rozpowszechni się.
Nie warto ryzykować.
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-03-04, 15:34
nigdyw zyciu bym sobie nie zrobila kolczyka w miejsu intymnym. nigdy nigdy nigdy, ogolnie fanka piercingu nie jestem, ale chyba wszedzie jestem w stanie kolczyk zaakceptowac, ale nie tam.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Piercing - zjawisko dla mnie obce. Nie podoba mi się, jak osoba jest cała naszpikowana tym dziadostwem, ale każdy ma swój styl, fanaberie i prawo do indywidualności. Szanuje to. Ale nie podoba mi się.
Nigdy w życiu nie zrobiłabym czegoś takiego. Nie wiem, czemu ma służyć.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Nie podoba mi się sam piercing , a co dopiero w intymnych miejscach. Ciekawe czy to nie przeszkadza w podstawowych funkcjach jakie te miejsca mają spełniać.
_________________ You are not in the sudoers file. This incident will be reported.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-14, 06:21
jakich funkcjach?
Ciekawe czy to nie przeszkadza w podstawowych funkcjach jakie te miejsca mają spełniać.
Mówimy o funkcjach fizjologicznych ? Sądzę, że podstawowym funkcjom fizjologicznym nie przeszkadza.
A jeśli chodzi o seks, to podobno są lepsze doznania. Podobno.
Ale sam bym się nie zgodził przebić sobie prącia i "zamontować" tam sztangę tudzież inny metal.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-05-14, 14:53
Mozesz jeszcze wybrac moszne ;D
Tandetne i obrzydliwe. Jak większość kolczyków. Ja akceptuję w uszach, w wardze, czasem na dekolcie ale TAM na pewno nie. Fuj fuj fuj fuj. Dziary tam też nie wchodzą w grę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum