Wysłany: 2009-11-16, 17:54 Pierwsze spotkanie - pomocy!!!
Umówiłem sie jutro na spotkanie n a długiej przerwie. Wiem, że to bardzo krótkie spotkanie ale jestem bardzo niesmiały i strasznie się denerwuję Na dodatek strasznie sie jąkam O czym mam do niej mówić? Ona woli takich pewnych siebie, wiec nie chcę, żeby ode mnie odeszła Jest to już jutro, proszę o szybka odpowiedź.
P.S. Jutro zaraz po tym spotkaniu mam sprawdzian z niemieckiego, czy można to jakos wykorzystać?
A jeżeli o wygląd - mam wcześniej 2 wf-y (w tym 1 z jej klasą) i religię. Nie mam czasu się potem wykapać, opłuczę sie przy i kranie i antyperspirant. Wystarczy? Chodzi o to, że ja nie grzeszę urodą.
Jeśli dziewczyna nie jest pusta nie zwróci na to uwagi. Chłopie to tylko chwilowe spotkanie, chyba nie umówisz się do kosmetyczki by jej zaimponować, zlituj się.
Imię: Michal
Wysłany: 2009-11-16, 20:58
Chłopie jak to czytam , to to jest jakaś panika!! xD uspokój się rozumiem jeszcze jak bys miał z nią iść do kina czy do restauracji ale to tam 10 min przerwa xD masz 17 lat a zachowujesz się jak ja w 3 klasie ;D po 1. bądź sobą jak się jej nie spodobasz to nie jest ona dla ciebie ;p ... po 2. gadanie samo wyjdzie jak nie będziesz wiedział o czym zawsze możesz powiedzieć np czy umiesz wszystko na test ( albo coś ) albo ładna pogoda.. a potem samo idzie ..
Uspokój się i będzie git
EDIT :
krzysmTA napisał/a:
Często się tam widuje zakochanych.
mówiłeś ze nie ma tam nikogo -.-
_________________ Nie Pisze Po Prawnie po Polsku!
"Udaje Kogos kim chce Byc...:-("
"(...)Dzieci powinno sie trzymac zdala od Internetu, Internet od dzieci glupieje(...)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum