mój chłopak udawał kogoś kim nie jest... ja głupia się nabrałam, zakochałam bez pamięci i wybaczyłam mu to.. tak więc nie zmyślajcie jakichś historyjek bo to nie ma sensu.
No więc pierwsze nawiązanie nie ma sensu z tą ripostą. Skoro przyznałaś się, że byłaś głupia i że mu to wybaczyłaś, dałaś przykład na to, że najważniejsze jest być sobą na pierwszych spotkaniach. Owszem bywają tam jakieś zauroczenia, ale myśląc dalej, jak tu z taką osobą potem być jeśli na pierwszych spotkaniach udawał kogoś innego. Czyżby dwulicowość?
_________________ Miłość nie istnieje ;] To taka fikcja literacka... im prędzej to zrozumiesz, tym mniej łez wylejesz ;]
Raczej miłość... On wstydził się tego, że nie ma ojca, mówił, że ówczesny facet jego matki to "tata". Chociaż zwracał się do niego per Robert. Potem historyjka, że jego mama została zgwałcona, a od jego babci usłyszałam,że po prostu się puściła...
Pierwsza randka ;P
Rozmawia sie o wszystkim, co przyjdzie na myśl i wypada o tym mówić.
Śmieszne sytuacje w naszym życiu, co lubię a czego nie, co robiłam wczoraj czy spotkamy się znów itd;p
_________________ Nie opuszczaj starego przyjaciela...Nowy będzie mniej wart...
Wysłany: 2010-02-06, 19:22
Nie no. Mi się wydaję, że na pierwszym spotkaniu to rozmawia się przede wszystkim o sobie, a jak się skończą takie 'osobiste' tematy, o których wypada mówić to przechodzi się do wspólnych znajomych;).
Ej napisał/a:
Śmieszne sytuacje w naszym życiu
Oj, chyba niekoniecznie na pierwszy raz;). Nie warto na dzień dobry kogoś zniechęcać, chyba, że chce się to zrobić specjalnie.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Chcesz rozbić taflę szkła, a ona się ugina
I tam są wszyscy, a naprzeciw - ty.
E.[*]
Ł.[*] 20.01.10
Tematy same się tworzą ;] Trudno przewidzieć o czym się będzie rozmawiało na pierwszym spotakniu. Zazwyczaj; o sobie, życiu, poglądach, znajomych, anegdoty, szkoła/praca.
Co do rad: grunt to naturalność!
_________________ Szukam ósmego koloru tęczy.
I miejsca w świecie.
Jestem centrum fluidów.
Imię: MEGA :3
Wysłany: 2010-04-29, 23:52
Na pierwszych spotkaniach są to zazwyczaj luźne rozmowy. Zaczynamy od "co dzisiaj porabiałeś" "a ja kupiłam ogórki" "a wiesz, że lubię ogórki?" "A ja też, i co jeszcze lubisz?" "A mizerie, może kiedyś zrobimy razem?" "A z majonezem czy śmietaną?" i tak dalej i tak dalej. Można o wszystkim rozmawiać. Przecież mężczyzna to też człowiek
Potem przyjdzie czas na poważniejsze tematy.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-30, 14:05
probuje jak najlepiej poznac faceta. najczesciej tematy same wychodz, zalezy gdzie sie udamy na pierwsze spotkanie, ale probuje za wszelka cene wybadac czy ma podobne zaineesowania jak ja
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
właściwie to na pierwszych spotkaniach przez moją nieśmiałość mało mówię, on głównie podejmuje jakieś tematy odnośnie teraźniejszych spraw. z czasem zaczynamy rozmawiać z żartem o przeszłości i rozmowa się rozkręca. a na gg to o czym popadnie byle ze śmiechem, czasem coś na poważnie (piszę o samym początku).
Nigdy nie planuję, o czym będę rozmawiać. Jeśli osoba jest interesująca, rozmowa sama się toczy. Nie ma nic gorszego (dla mnie) jak facet, który nic nie mówi albo odpowiada półsłówkami.
Jeśli chodzi o tematy, to zwykle są to sprawy codzienne: szkoła, dom, zainteresowania, jakieś zabawne historie z naszego życia...
_________________ Bo prywatne słonko świeci najmocniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum