mój chłopak udawał kogoś kim nie jest... ja głupia się nabrałam, zakochałam bez pamięci i wybaczyłam mu to.. tak więc nie zmyślajcie jakichś historyjek bo to nie ma sensu.
No więc pierwsze nawiązanie nie ma sensu z tą ripostą. Skoro przyznałaś się, że byłaś głupia i że mu to wybaczyłaś, dałaś przykład na to, że najważniejsze jest być sobą na pierwszych spotkaniach. Owszem bywają tam jakieś zauroczenia, ale myśląc dalej, jak tu z taką osobą potem być jeśli na pierwszych spotkaniach udawał kogoś innego. Czyżby dwulicowość?
_________________ Miłość nie istnieje ;] To taka fikcja literacka... im prędzej to zrozumiesz, tym mniej łez wylejesz ;]
Raczej miłość... On wstydził się tego, że nie ma ojca, mówił, że ówczesny facet jego matki to "tata". Chociaż zwracał się do niego per Robert. Potem historyjka, że jego mama została zgwałcona, a od jego babci usłyszałam,że po prostu się puściła...
Pierwsza randka ;P
Rozmawia sie o wszystkim, co przyjdzie na myśl i wypada o tym mówić.
Śmieszne sytuacje w naszym życiu, co lubię a czego nie, co robiłam wczoraj czy spotkamy się znów itd;p
_________________ Trzeba coś stracić, by coś docenić, żeby odzyskać trzeba się zmienić...
Wysłany: 2010-02-06, 19:22
Nie no. Mi się wydaję, że na pierwszym spotkaniu to rozmawia się przede wszystkim o sobie, a jak się skończą takie 'osobiste' tematy, o których wypada mówić to przechodzi się do wspólnych znajomych;).
Ej napisał/a:
Śmieszne sytuacje w naszym życiu
Oj, chyba niekoniecznie na pierwszy raz;). Nie warto na dzień dobry kogoś zniechęcać, chyba, że chce się to zrobić specjalnie.
_________________ Byliśmy wciąż
A jakby nas nie było
Pajace bez serc i rąk.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Tematy same się tworzą ;] Trudno przewidzieć o czym się będzie rozmawiało na pierwszym spotakniu. Zazwyczaj; o sobie, życiu, poglądach, znajomych, anegdoty, szkoła/praca.
Co do rad: grunt to naturalność!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum