Imię: Daria
Wysłany: 2010-09-03, 16:03
Meredith napisał/a:
jest sens brać strój na pierwszą lekcję w-fu? a wy jak robicie?
Nie chodzę na WF, ze względów zdrowotnych mam zamiast niego rehabilitację, ale sądzę, że lepiej strój wziąć. Nie wiesz, ile nauczycielowi zajmą sprawy organizacyjne, mogą zająć całą lekcję, a mogą i 10, 15 minut. Zakładając sytuację, że jest to Twój pierwszy WF w nowej szkole, WFista uwinie się z regulaminami i temu podobnymi pierdołami w tempie szybkim, po czym zarządzi normalną lekcję, a Ty nie będziesz miał stroju... Cóż, łatwo podpaść, a tego chyba nie chcesz, nie? Lepiej wziąć (przecież to i tak wiele nie waży) i najwyżej niech się nie przyda, niż żeby się tak głupio narażać na złe pierwsze wrażenie...
Btw., ja na rehabilitacji mam możliwość zostawiania stroju (z którego i tak rzadko korzystam, ale to nic nieznaczący szczegół) w salce, na WF takiego czegoś nie ma?
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum