hej mam malutki problem.
w jutrzejszym planie lekcji mam w-f. jest to pierwszy w-f w tym roku szkolnym.
nowa szkoła etc. i mam pytanie: czy brać już strój? boje się ,że dostanę kreskę czy coś takiego a za bardzo nie chce mi się go bez potrzeby taszczyć. :P
jest sens brać strój na pierwszą lekcję w-fu? a wy jak robicie?
... Taki ciężki masz strój od wf, że nie chce Ci się go taszczyć? Ja zawsze na 1 lekcji WF miałem sprawy organizacyjne, czy to w 1, 2 czy 3 klasie. Ale jak weźmiesz strój i się przebierzesz, to zaplusujesz u wuefisty.
_________________ „ (...) w zasadzie najważniejsze jest samo życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo, co jest najważniejsze.” M. Edelman
różnie bywa, zależy ile czasu zajmie omówienie spraw organizacyjnych i regulaminu... ja zawsze biore i się przydaje ;d nie zaszkodzi jeśli weźmiesz, lepiej mieć w zanadrzu ;]
_________________ ' czas w kalendarzu, piszą o nim aforyzmy - czas leczy rany - może i leczy, ja i tak mam blizny '
' to namiętność bez granic, ale ciii, nie mów o tym głośno '
Powiem Ci, że ja jeszcze nie trafiłam na wuefistkę/wuefistę, który faktycznie kazałby nam się przebierać i biegać na pierwszej lekcji. Brałam strój i niepotrzebnie. Ale nigdy nie wiadomo. Zazwyczaj pierwsza lekcja to przywitanie, regulamin, system oceniania, co w tym roku zrobicie, bla bla bla.
Ja bym nie brała, ale mówię- nigdy nie wiesz, na kogo trafisz. Więc może lepiej weź.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
nie ma - nie bierz. Po co się podlizywać wu-efistom ?
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Na wszelki wypadek weź strój. Najwyżej wyjmiesz kilka kredek z piórnika, żeby było lżej. Wuefiści to specyficzni ludzie i nigdy z nimi nic nie wiadomo.
_________________ "Przyszłość gotuje nam wielkie szanse. Zastawia też pułapki. Chodzi o to, by pułapek unikać, szanse wykorzystać i przed szóstą być z powrotem w domu." Woody Allen
Jak idziesz do nowej szkoły to nie warto. Wuefista będzie gadał prawie całą lekcję o zasadach i innych takich pierdołach a z 15 minut przed końcem pewnie da wam spokój, bo zostanie mało czasu.
Nowa szkoła? Bo jak nowa to raczej za dużo się nie nagimnastykujecie, ale ja tam bym brała..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum