Imię: Aru
Wysłany: 2010-07-13, 09:53
Piracy, Ale co ja poradzę, że te soczki lubię? Zwykłe piwo też wypije, ale jako że jestem baba to wolę pić soczki, wódkę zmieszaną z colą (nigdy oddzielnie) i kamikaze :P (jeśli już o alkoholach mowa).
A że ogólnie mimo iż słabe i smakowe, to nadal są piwa. Dlatego je wymieniłam. Mam prawo :P
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-07-13, 09:58
ja też lubię Reddsa.
Ale desperados... fuj...
Btw Heineken jest jak siki.
Jak dla mnie to Lech, i Warka :P
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-07-13, 14:25
ostatnio pokochałam Tyskie, choć całe życie go nie lubiłam. zawsze tylko lech, teraz tylko Tyskie. ew Granacik. nie lubie carlsbergów.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Polecam piwo Żywe - jest to piwko pozbawione konserwantów, niepasteryzowane o bardzo krótkiej dacie spożycia (maksymalnie 35 dni). No i jak na taką jakość jest stosunkowo niedrogie.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
_________________ Mamy tu komplet i lubię jak jest konkret.
Kiedy gubię rozsadek i wątek.
Ej ty zamykamy drzwi, wokół sami V.I.P.
Fokus ***** śpi, rzeź niewiniątek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum