Na pierwszym miejscu z pewnością piwo.Jabłkowe redsy ,warka,desperados.
Aaaaa Specjal to co !?
Cytat:
sentyment do taniego wina
jak znam to wiecej dziewczyn woli tanie wino i pozniej jeszcze maja do niego sentymenty
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Wódka dobra ^^ Niezła bania potem jest xdd
Ale piwo też jest dobre :D
Wino..hmm..zależy jakie xD
Wódka rządzi, w małym gronie, stukając się kieliszkami z kimś kogo lubię, pogryzając czymś i popijając sokiem. Znacznie bardziej wolę to niż piwo, piwo jest u mnie na ostatnim miejscu, to już wino wolę, byle czerwone i słodkie. Po wódce nie muszę biegać do toalety często, w przyjemny sposób uderza do głowy.
CzeczenskiCzolg napisał/a:
Soplica też bardzo dobra.
Tak, kochana Soplica
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
hehe trudno powiedzieć..
Dla smaku na pewno wino, dla relaksu piwo, a na melanż wódka.
Bo generalnie wódka nie zamula nas jak piwa, ale w smaku taka sobie :D
Wino w smaku dobre, ale za duży procent do kunszt-owania, no chyba że chce się mało wypić.
A piwo zaś można wypić nawet w samotności dla relaksu czy na sen..
na pierwszym miejscu piwo, tak zeby cos przegryzc, popic, pogadac, dla relaxu. preferuje Tyskie labo Desperados
na drugim wódka bo z nią to tak fajnie w towarzystwie, fajne fazy po niej są.Ulubiona:Finlandia
no a winko to na koniec bo trudno mnie zadowolic
Imię: Ola
Wysłany: 2010-06-21, 13:36
Wina nie lubię, tych tanich nie pijam. po piwie ciągle chce mi się do toalety więc w miejscach publicznych wolę się napić drinka, a jak piwo to głownie zielone- dla mnie najlepsze. no i wódka- wolę się napić parę kieliszków niż parę piw. w 90% procentach każda impreza czy spotkanie ze znajomymi wiąze się z piciem alkoholu. Z jednej strony dla rozluźnienia się, z drugiej bo dlaczego nie.
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Aktualnie to nawet zapomniałam jak piwo smakuje i nie wiem kiedy sobie przypomnę.
Wino rzadko piję, ale lubię, szczególnie te domowej roboty.
Piwo... hm smakowe tzn. oranżadki Red'sy czy Desperados (burżuj!). Lechem czy warką też nie pogardzę. :)
Po wódzie mam zawsze nieziemskiego kaca, ale najlepiej kopie.
W sumie to zależy jak leży, o!. :)
_________________ Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą. — Witold Gombrowicz
Piwo najlepsze Lech aktualnie na 1 miejscu. Moze też być Wojak,Żywiec,Warka i jak mam za duzo kasy to Desperadosy a najgorsze dla mnie to Zubr.
Tanie wino mam okazje często pić a jak dają to się nie odmawia z reguły ;p Więc może być.
Wódka tylko Sobieski.
_________________ Porzucam coś, chcę się poddać i płaczę ale gorące serce każe inaczej !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum