Wysłany: 2010-07-02, 18:43 Re: Piwo, wino czy gorzałka?
Nikt Ważny napisał/a:
Jakie Ty masz gusta?
Preferuje wszystko co ma alkohol ! :) mam problem z alkoholem od ponad roku i jest mi trudno z tym zyc leczenie oczywiscie podjelem... Nic nie zdzialam w tej sprawie ale naprawde wystrzegajcie sie alkoholu !!!! przedewszystkim pisze to do mlodszych osob odemnie pozdrawiam :)
woda woda woda whiskey albo winiacze brzoskwiniowe za 14.99 xd nigdy piwo, moczopedne i trzeba przynajmniej 4 wypic zeby bylo fajnie :)
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Piwo,zdecydowanie ! Mogę go strasznie dużo pić i aktualnie to mój ulubiony napój :D
Wino jak już to te takie brzoskwiniowe,na tanie patrzeć już nie mogę. Wódkę odstawiłam na jakiś czas po ostatnim struciu się.
O,jeszcze może być cytrynówka mojego kumpla
_________________ Porzucam coś, chcę się poddać i płaczę ale gorące serce każe inaczej !
No zwykle to piwko. Wino jak juz to tylko słodkie lub półsłodkie i nie tańsze niz te 14 zł. Bo te "wina" z dolnej półki to nic wspólnego z winem nie mają - tylko kupa odpadków. Wódeczka to rzadko - okazjonalnie najczęściej na weselach (i mam taki swój limit 5 kieliszków i nie więcej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum