witam . mam taki problem chcialbym z mojego lekko zaokrąglonego brzucha zrobic plaski i umiesniony . jak najszybciej moge zrzucic tą oponke ? prosze o pomoc . moze macie jakies skuteczne domowe sposoby ? z góry dziękuje
_________________ życie nie jest proste... jest pogięte!!! to jeden wielki problem .
Wszyscy mowia o A6W, a ciekaw jestem ilu z was ja skonczylo. Zrobie ostatnich serii zajmuje naprawde duzo czasu... A co do pompek to pewnie ze na miesnie brzucha pomagaja! Na treningach nie raz jak sie opier*alamy, to trener robi tak ze pozycja jak do pompki, tylko ze czekamy 5 sekund, pompka, 5 sekund, pomka... Brzuch siada szybciej niz rece . Jesli chcesz tą A6W, to to bedzie dla Ciebie, http://i2.pinger.pl/pgr48...e854/a6w2nl.jpg
Na herbatki bym nie liczyl... Ile masz lat? Sprobuje pomoc :)
Okej juz widze, 21... Wybierz sie na silownie, basen to tez dobre wyjscie. Jesli Ci sie spodoba to moze wyjdzie z tego cos wiecej Warto zrobic cos dla zdrowia, a silownia fajna rzecz :p
_________________ Uda się, ja Ci to mówię trzeba chcieć, nie można przecież wszystkiego naraz mieć!
przepraszam . generalnie to ja chodze na silke . i mam trening na mase . w zwiazku z tym duzo jem . i to jest tak ze ja chcialbym przybierac na masie ale brzuch miec caly czas plaski . i nie wiem jak mam to zrobic poniewaz robie co dzien brzuszki a brzuch i tak mi rosnie . czy istnieje jakis sposub na to zeby przy duzym przyroscie masy zachowac plaski ten brzuszek . przepraszam jezeli troche zakrecilem .
_________________ życie nie jest proste... jest pogięte!!! to jeden wielki problem .
ok dziekuję . a na ten tluszczyk to moze jakies herbatki czy cos w tym stylu . one pomagają ? czy to tylko sciema ???
W sumie to wątpliwe żeby herbatki pomogły. Gdyby pomagały, to by nie było grubasów;) Niemniej ja zauważyłem jedną rzecz, że niby nie mam dużo tłuszczu na brzuchu, ale ciągle był taki okrągły. Jak wstajesz rano na przykład, to jest płaski, ale potem coś jesz i ci wzdyma. jelita "zaciagają" gazu i po prostu się wybrzusza.
teraz mi się zdarza czasami (po jakimś szczególnie inwazyjnym posiłku, dobra nie dbam za bardzo o to co jem, ale też nie chce mi się czytać godzinami nazw składników poszczególnych produktów po sklepach:P) wziąć espumisan Easy. To jest właśnie na wzdęcia, taki proszek, w sumie podobny do oranżady. Nie ma z tym wielkiego pierniczenia, bo po prostu otwierasz opakowanie i wsypujesz to do ust. Zero problemu w użyciu, a co najważniejsze ten espumisan easy, czy easy jak kto woli, wciąga te całe jelitowe gazy i masz płaskszy brzuch. Jak nie masz zbyt duzej nadwagi, to warto spróbować. po easy będzie płaski - umięśniony tylko jak przypakujesz:P
Wysłany: 2010-03-15, 19:05
Maciek1402, chcesz przybrać na wadze, ale chcesz mieć płaski brzuch, tak się nie da;)
Cytat:
ok dziekuję . a na ten tluszczyk to moze jakies herbatki czy cos w tym stylu . one pomagają ? czy to tylko sciema ???
Jeżeli chcesz spalić tłuszcz, to biegaj, pływaj, jeździj na rowerze, uważaj na to co jesz i pijesz. A6W jest ciężkie i trzeba robić systematycznie, sam kiedyś robiłem, ale nie wytrwałem do końca;x ale to nie spali Ci tłuszczu. A herbatki, to tylko mogą być jakimś dodatkiem do tego.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Maciek1402, chcesz przybrać na wadze, ale chcesz mieć płaski brzuch, tak się nie da;)
Cytat:
Jeżeli chcesz spalić tłuszcz, to biegaj, pływaj, jeździj na rowerze, uważaj na to co jesz i pijesz. A6W jest ciężkie i trzeba robić systematycznie, sam kiedyś robiłem, ale nie wytrwałem do końca;x ale to nie spali Ci tłuszczu. A herbatki, to tylko mogą być jakimś dodatkiem do tego.
Co Wy z tym "nie spali ci tłuszczu". Owszem, jak będziesz sie zażerał, to nie spali, ale w wypadku defizytów energetycznych organizm zawsze weźmie z tłuszczu, a brzuch będzie akurat popracowany, większe krążenie krwi, więc i stamtąd weźmie. na schudnięcie jest zasadniczo nieobżeranie się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum