Imię: Michał
Wysłany: 2010-07-06, 12:39
PS2 to wymierająca konsola, bo poprzednia generacja, czyli:
-Słabsza grafika
-Coraz mniej nowych gier i exclusivów
-przewodowy kontroler
-brak usługi sieciowej
-brak dysku
+Mały sprzęt
+Tani
To porównanie z PS3 i XBOX360.
Najlepiej poczekaj z zakupem, aż będziesz miał fundusze na PS3, albo X360, np. używane zawsze tańsze i na pewno nie kupuj Wii.
_________________ Sex jest jak chodzienie na pieszo - im wolniej idziesz, tym pózniej dojdziesz! :D
Właśnie się zastanawiam pomiędzy PS3 i XBOXEM a PS2 ponieważ, mam fundusze na to i na to ale niestety tu wchodzi też rola gier na konsole ponieważ nie znam gier na xboxa ;/ a tym bardziej na PS3.
Olaboga, tragedia rzeczywiście. Gry są takie same( w większości) jak na PC.
Maks napisał/a:
grałem u kolegi na PS2 i mam zamiar zakupić playstation 2 a ponieważ, grałem też na xbox 360 ,ps3 , psp, boje się popełnić błędu ;/
PS2 jest przestarzałe, zobaczysz- znudzi Ci się szybko, kumple będą mnieć PS3/X360 i będziesz płakać, że to był zły wybór.
Maks napisał/a:
ponieważ, mam fundusze na to i na to
Po pierwsze- kto Cię uczył interpunkcji? Przecinek PO ponieważ? Kompromitacja.
A wracając do tematu- PS3/X360 to jedyny sensowny wybór. Kilku znajomych ma X360 i nie narzeka na dostępność gier( ma to jakiś związek z torrentami zdaje się).
Wysłany: 2010-07-06, 13:15
Szej-Hulud napisał/a:
To palnąłeś, gry takie same jak na PC?! Weź ty się nie kompromituj, jest wiele takich jak na PC, ale przewodzą exclusivy np. na PS3 LittleBigPlanet, Resstance, Killzone2,3, InFamous, GT5, Ratchet, i wieeele wiele innych.
_________________ Sex jest jak chodzienie na pieszo - im wolniej idziesz, tym pózniej dojdziesz! :D
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-06, 13:42
Odkładaj kasę na ps3 tak jak ktoś ci mądrze napisał ps2 to konsola na wymarciu nie opłaca się kupować.
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Osobiście bym ci polecił PSP 2 bo jest dużo tytułów na tą konsole. Ale myślę, że coś ogólnie wszystkie konsole są takie sobie i lepiej mieć PC'ta (chodź ostatnio producenci go zaniedbują)
_________________ ,,Ani ludzi, ani świata nie widzimy takimi, jakimi są, ale takimi, jakimi widzieć się nauczyliśmy" - Stefan Pacek
Wysłany: 2010-07-06, 14:46
PUNK96 napisał/a:
Osobiście bym ci polecił PSP 2 bo jest dużo tytułów na tą konsole. Ale myślę, że coś ogólnie wszystkie konsole są takie sobie i lepiej mieć PC'ta (chodź ostatnio producenci go zaniedbują)
PUNK muszę Ci przyznać i pogratulować.
Twój post jest najdurniejszy jaki tu widziałem.
Bo takie idiotyczne teksty jak ten PUNKa pokazują nieprawdę. Na niektóre gry musisz mieć super komoa za jakieś 4000 zł, a konsola z najlepszym "wyposażeniem" ok. 1235 i exy o których wspominałem.
Kup PS3, ja po 2,5 lata z nią nie żałuję
Wysłany: 2010-07-06, 22:14
Czarodziejek napisał/a:
to straty pieniędzy i kasy.
chyba czasu miało być prawda?;p
Myślę, że są ciekawsze rzeczy od grania na komputerze. Grając w gry czy to na ps2, XBOX czy na komputerze tracisz czas, w czasie którym mógłbyś zrobić coś bardziej ciekawszego;)
Oczywiście jak są nudy, pada deszcz i nie ma co robić to można w coś zagrać, w jakieś simsy itd. ale żeby to nie był nałóg;p
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Wysłany: 2010-07-06, 22:24
jutro napisał/a:
Czarodziejek napisał/a:
to straty pieniędzy i kasy.
chyba czasu miało być prawda?;p
Myślę, że są ciekawsze rzeczy od grania na komputerze. Grając w gry czy to na ps2, XBOX czy na komputerze tracisz czas, w czasie którym mógłbyś zrobić coś bardziej ciekawszego;)
Oczywiście jak są nudy, pada deszcz i nie ma co robić to można w coś zagrać, w jakieś simsy itd. ale żeby to nie był nałóg;p
Ale Ty jesteś mądry...
Nie zauważyłeś że on chce porad do konsoli?
A więc może on chce potracić czasu i nic Ci do tego, nie jesteś jego rodzicami żeby mu mówić co ma robić. Dla wielu ludzi jest to rozrywka, ja w wakacje, gram i na PS3 i jeżdżę na rowerze i gram w gałę, on może też. nie uważam że każdy kto gra codziennie to jego nałóg, nie nie nie... jak nic nie masz do wypowiedzenia w temacie o kupnie konoli nie pisz po prostu...
To palnąłeś, gry takie same jak na PC?! Weź ty się nie kompromituj, jest wiele takich jak na PC, ale przewodzą exclusivy np. na PS3 LittleBigPlanet, Resstance, Killzone2,3, InFamous, GT5, Ratchet, i wieeele wiele innych.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i to, co Ty napisałeś. Mam nadzieję, że dojdziesz do sedna przed Bożym Narodzeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum