Pewnie w szafie znajdzie się kilka takich użytkowanych wcześniej przez mojego tatę,później zaś przeze mnie.Zdobią go różnego rodzaju naszywki,przypinki,a nawet dziwne wyroby z muliny.Obecnie noszę sporadycznie,ponieważ średnio pasuje mi do ubrań/stylu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-23, 18:47
Norbs93 napisał/a:
Łee,nie fajna.kojarzy mi się z latami 80-tymi.
Masz coś do lat 80-tych? To podejdź tu tylko, ty, ty... no.
Wygodny plecak, pojemny i bardzo wytrzymały, fajna rzecz. No i naszywki na nim fajnie wyglądają
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Cudo.
Wytrzymałe, wygodne - jeśli się dobrze paski dobierze, pojemne. No i to, co ktoś powiedział - naszywki wyglądają mega, chociaż moją kostkę pod koniec licka to już i pompony zdobiły ;D
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Podoba mi się u innych,ale do mnie zupełnie nie pasuje.Bardzo fajnie wyglądają z różnego rodzaju naszywkami i dodatkami-takie przenośne wspomnienia.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-24, 18:47
TQIT napisał/a:
Powiedziałbym prosto i surowo. Jak glany.
Cholera, nie wiem czy można dawać komentarze w których tylko się popiera przedmówce, ale popieram przedmówcę
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum