Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-27, 11:30
TQIT napisał/a:
Widzisz Bardzie jakimi "oblechami" jesteśmy? :(
Poczułem się śmierdzący aż
Cholera, a myślałem że nie można mieć bardziej płytkiego spojrzenia na subkultury
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-27, 11:41
stokrotka16 napisał/a:
No są fajne, ale nie praktyczne
Bardziej praktyczne niż torebki
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Imię: Anastazja
Wysłany: 2010-08-27, 11:44
Ja mówię o zapięciach, a nie ogólnie o kostce : ]
Zapięcia od kostek są fajne, ale odpinanie ich i zapinanie zajmuje dużo czasu - o to mi dla jasności chodzi ; )
Zapięcia od kostek są fajne, ale odpinanie ich i zapinanie zajmuje dużo czasu - o to mi dla jasności chodzi ; )
A po co w ogóle zapinać? Serio pytam, ja całe te wakacje i tamte przechodziłam z niezapiętą, szkoda na to czasu.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Kiedyś miałem taki plecak (czasy chyba gimnazjum), ale bez tych wszystkich naszywek i rysunków. Całkiem praktyczny i wytrzymały, ale wie wiedziałem, że są jeszcze modne - pewnie w niektórych grupach tak. Co do zapinania, to w moim przypadku jakoś nie schodziło długo. Kwestia wprawy.
Ja podałam JEDEN przykład. A opieram się na WIELU, bo wielu takich oblechów łazi po ulicach.
Widzisz Bardzie jakimi "oblechami" jesteśmy? :(
Bosh... No przykro mi panowie, że kojarzycie mi się z chłopakiem, z którym przyszło mi uczęszczać do jednej klasy i który śmierdzi, a jest 'metalem'. Nie lubię tej subkultury i już, może i mam płytkie spojrzenie, ale to jest moja sprawa, tak? Więc skoro forum jest do wyrażania własnych opinii to je wyrażam! Macie z tym problem? Bo nie rozumiem.
A! I jeszcze jedno.
Cytat:
`lalaa. napisał/a:
Ot, taka szmata, nic wielkiego.
No tak, ale sądząc po twoim poście to na pewno fajniejszy kawał szmaty niż twoja słitaśna różowa torebka :)
Po protu dla mnie to jest kawałek szmaty i już! A różowej torebeczki skarbie nie mam. ;*
_________________ Nienawidzę cię Świecie. Nienawidzę!
A mi się zdarzało, ze bardzo często coś mi z kostki wypadało na ulicy :D nie wiem jakim cudem, dlatego muszę zapinać :)
Mi chyba raz buty wypadły, ale to pewnie dlatego, że nosiłam ją na jednym ramieniu.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum