Najlepsze jest to, że z kolesiem nie byliśmy razem, dopiero po stosunku (i na trzeźwo) się poznaliśmy, miałam wtedy 15 lat (?) no chyba coś takiego.
Może zabrzmi to głupio, ale jego znałam kilka godzin, a mojego byłego znałam około rok, i byliśmy razem 5 miesięcy, musiał na mnie czekać 2 miesiące abym się mu oddała
hhmmm... jak dla mnie wiek nie gra tutaj żadnej roli.... to się wie w pewnym momencie przychodzi taki moment że czujesz tą chwile... wtedy wiesz że możesz to zrobić.... nie ma nic na przymus...!
Jestem przerażona Waszymi postami.
My zrobiliśmy to po 2 latach związku dopiero...i nie byłam już nastolatką.
Nie wiem czy ja jakaś staroświecka jestem...czy Wy wyprzedzacie niektóre rzeczy?
_________________ Droga miłości to najpiękniejsza droga w życiu... :*
Imię: Dorota
Wysłany: 2010-03-21, 12:52
Mój pierwszy raz odbył się po 3 tygodniach od poznania się, cholernie żałowałam tego co się stało. Teraz jestem z facetem ponad rok i zrobiliśmy to po miesiącu. Między nami jest coś takiego , że zawsze wiemy na co ma druga osoba ochotę, i nie mam żadnych uprzedzeń do seksu oralnego, czy jakichś pieszczot
_________________ Tak łatwo jest ranić, a tak trudno wybaczać<3
Z tego co weyczytalem w wynikach ankiety przeprowadzonej przez izdebskiego na internautach, to dosyc wysoki jest ten wiek pierwszej inicjacji, bo ok 19 roku zycia dopiero zabieramy sie powaznie za te rzeczy, choc pewnie jest mnostwo takich, co zrobili to juz duzo wczesniej w kazdym razie statystyki tak pokazuja. wrzuce link do tych wynikow http://konferencja.imaget...prezentacja.pdf
a uwazacie seks w wieku 14 lat za swiadomy wybor? czy zupelnie nie rozumie sie jeszcze tego co sie robi? pytam, bo po pierwsze zaczynalem pozniej, a po drugie nie pamietam juz jak to bylo miec 14 lat :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum