Imię: Krzysztof
Wysłany: 2010-04-09, 13:47
mikele napisał/a:
a uwazacie seks w wieku 14 lat za swiadomy wybor? czy zupelnie nie rozumie sie jeszcze tego co sie robi? pytam, bo po pierwsze zaczynalem pozniej, a po drugie nie pamietam juz jak to bylo miec 14 lat :P
Dla nas to było coś nowego i przyjemnego.
Świadomy wybór i świadomie bez zabezpieczeń, żyjemy dalej, bez dziecka i gitara :D
Imię: is
Wysłany: 2010-04-20, 23:49
14lat, imię partnera: niezne, jednak piękne wspomnienie jest i zero żalu do siebie.
Osobiście uważam, że im później tym gorzej stracić dziewictwo <nie żeby to był priorytet>
Imię: Aru
Wysłany: 2010-06-07, 10:32
Ja to zrobiłam zdecydowanie za wcześnie. ze względu na mój wiek i staż związku. Ale powszechnie wiadomo że ja napalona i łatwa jestem więc... co się dziwić
(nie traktujcie tego posta zbyt dosłownie dzieci... uczę się dystansu do siebie )
16 lat, po 8 mies. ?
Ja tez jak mialam mniej wiecej 16 lat, ale bardzo tego zaluje.... a Ty? Czy nie uwazasz, ze to ciut za wczesnie jak na tą decyzję? Ja jestem teraz z innym chlopakiem i nie wiem czy mam mu powiedziec o poprzednim związku i o stosunku z poprzednim chlopakiem, co bys zrobila na moim miejscu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum