Dawno temu i nieprawda. A dojrzałość z wiekiem ma tyle wspólnego co nic. Nie wiem ile osób tak to widzi, ale pierwszy raz to po następny krok i tyle. 125 raz może być o wiele lepszy. Zależy od tego kto z kim leży ( bądź stoi etc. etc.)
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Po miesiącu bycia razem i to nie całym jesteśmy razem 3 miesiące
_________________ W życiu każdej kobiety przychodzi czas,
że chce pobiec do taty siedzącego w ogromnym fotelu
i powiedzieć, że ten mężczyzna zrobił jej 'ała' na sercu
A on podmucha, pocałuje i powie, że znajdzie gówniarza...
Ja jestem ze swoim chłopakiem 3 miesiące i 2 tygodnie i seksu jeszcze nie uprawialiśmy ale doszło do pieszczot bardziej intymniejszych. I tyle. Póki co nie zamierzamy tego robić a co bardziej ja bym sie nawet nie zgodziła. Nie w takim wieku .
W wieku 18 lat, po 6 miesiącach . I nie żałuję. Ponieważ mój pierwszy raz był wyjątkowy, z chłopakiem którego kochałam i kocham. Nie nalegał :). W wieku 15 czy tam 16 lat nie raz byłam namawiana przez moich byłych na seks, ale ja czekałam na tego jedynego i warto było. Nie warto się spieszyć. Pierwszy raz powinien być z miłości :).
_________________ Z perspektywy czasu zmieniłam tok myślenia, tusz do rzęs i światopogląd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum