Wysłany: 2009-07-22, 22:24 policyjna prowokacja na czacie
Cześć...
Mam chyba niemały problem- o ile jest prawdziwy... bo jeżeli to wszystko to ściema to niepotrzebnie się denerwuję...
Chodzi o to że pewien czas temu wszedłem na czat dla....gejów ( ale jestem w 200% hetero!). Zrobiłem to hmmm...z ciekawości? Tak tylko żeby zobaczyć co oni tam wypisują...dla jaj. Po chwili zaprosił mnie na priv jakiś typ. Zaproszenie przyjąłem znowu....z ciekawości. Myślałem ze to jakiś stary zbok jest i tyle.....takie rzeczy tam wypisywał... No ale pisałem z nim dalej bo miałem z tego niezły ubaw. Byłem ciekaw co ten dziadek dalej wymyśli, więc zgodziłem sie na jego propozycje i podałem mu numer gg. Potem pisałem z nim juz tylko chwilę. W kolejnycg dniach facet odzywał się parę razy i proponował spotkanie ...wiadomo w jakim celu. Powiedziałem mu wiec że robiłem sobie z tego tylko jaja, że NIE jestem gejem i żeby dał mi spokój. Było pare dni ciszy, myślałem że mam go z głowy, aż tu nagle dzisiaj facet się odzywa i pisze że jest z policjii że że to była policyjna prowokacja!!!
Na początku mu nie wierzyłem, myslałem że się wkurzył że zrobiłem go w balona i teraz mnie straszy, ale ona zaczął pisać że ponoć juz mnie namierzają, zę mają moje fotki idt. Podobno namawiałem do seksu nieletnich...hahahhah, smiechu warte...hahaha Nic takiego nigdy nie miało miejsca. Napisał nawet ze za to jest 15 lat wiezienia i że sie niewywinę... Byłem pewien że z tym wszystkim blefuje, ale po chwili wymienił mi jeden portal na którym jakis czas temu maiłem konto... Skąd o tym wiedział?
Nie wiedziałem co o tym wszystkim myśleć, wiec wyśmiałem gościa i się rozłączyłem.
Troche się boje że ta prowokacja była na poważnie, ale przecież to była tylko zabawa......wak tylko z nudów. Zreszta nie zrobiłem tego co mi zarzucał!
A Wy co o tym myślicie? Blef?
_________________ O uczciwości mówimy, gdy oddasz znalezioną złotówkę. Gdy oddasz stówę, to już głupota...
Wysłany: 2009-07-22, 22:45
Eeee. Po co podawałeś nr gg? To największa głupota na świecie;).
Co do konta na portalu to jeśli jest to nk nie masz sie co martwić;).
Cytat:
Jeśli masz sumienie czyste nie masz czego się bać.
Otóż to.
Gdyby to była prowokacja wpadłoby do Ciebie stado uzbrojonych policjantów, a nie ostrzegało na gg, żebyś miał szansę uciec;).
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wow!!!!!! Niesamowite, po prostu spadłem z krzesła! Większość postów wyżej to skutek braku porządnej edukacji na temat prawa, wiadomo czemu ten kraj schodzi na mrówki...
Tak w ogóle to dopóki nie będziesz w domu małoletniego a wcześniej podczas prowokacji nie powie Ci on/ona ile ma lat i Ty nie wyrazisz jasno swoich intencji to policja może Ci naskoczyć, tak w ogóle to już wiadomo skąd się bierze CHWDP :D.
Cytat:
Byłem ciekaw co ten dziadek dalej wymyśli,
Ciekawe podejście, takie czaty zazwyczaj odwiedzają "ciekawi"-napaleni chłopcy jak Ty.
Gejów nie, ale pedofilów tak. A to o to był oskarżany autor.
Zresztą wątpię by była to prawda, więc jeśli nie pisałeś tam nic bardziej konkretnego, nie powinieneś się martwić. Zresztą gdyby to naprawdę była prowokacja od razu byś miał Policję w domu.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
chłopak ma problem z psychiką miałam kolegę który dokładnie się zachowywał jak ten kolega którego opisałeś wyżej(tylko że on nie był gejem) groził, wyzywał itp idt w końcu wylądował w szpitalu psychiatrycznym. co do sprawy to jak już ktoś napisał wątpie żeby jakaś pała siedziała na czacie dla gejów ściąganie pedofilii internetowych zapewne inaczej wygląda.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
A daj spokó toż to ściema jak nic gdyby było to pradwda to już by wparowali do ciebie do domu a nie wypisywali ci na gg jakies głupoty zresztą jesli to było dla zabawy to co ci mogą zrobić...Poza tym myslę że ten facio sie wkurzył bo sobie z nigo jaja robiłeś i tyle i chciał cie nastraszyć...na drugi raz nie dawaj numeru gg jak robisz sobie z kogoś jajca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum