Imię: Kasia
Wysłany: 2008-06-15, 07:41
Harder_Girl napisał/a:
kasiaaa napisał/a:
więc to będzie prawdziwa kompromitacja dla Polski...
jaka kompromitacja? to idz sama pograj zobacz jak to jest... myslisz ze miło jest im przegrac? zawsze muszą byc lepsi a to ,ze nam nie wychodzi nie oznacza odrazu kompromitacji .. ;] trzeba wspierac Polske a nie ja dołowac;] jak nie teraz to innym razem sie uda !
hmm no w sumie ale nigdy nie byłam optymistą, wolę realizm
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Nikt nikogo nie przekupil... Przeciez nie zapominajmy, ze nasi grac nie potrafia na imprezach... Nie ma co ukrywac, slaby team... Niech sie ciesza, ze Webb policzyl nam brame ze spalonego, ktora fuksem strzelil Roger, wow, naprawde wielkie odkrycie... Naprawde, nie widzialem gorszego odkrycia od wielu lat... A Obraniak czeka, o wiele lepszy gracz i milion razy lepiej spokrewniony z Polska niz ten... legionista xD. Ja nie rozumiem, chlopak chce grac dla Polski, jest gwiazda w Lille i 3 lata stara sie o paszport... Nie wybral Francji, chce grac dla nas... I co? Bedzie podobnie jak z Podolskim, zrobia z Ludovica wielkiego zdrajce Polski, heh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum