Nie porównujmy Kaczyńskiego do Hitlera, bo to donikąd nie prowadzi. Każdy ma prawo wypowiedzieć. Uważam, ze jeszcze za wcześnie na takie postumenty, ale protestowac nigdy bym nie poszedł.
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Wg. mnie decyzje o postawieniu pomnika powinny być podejmowane po paru latach od śmierci i po konsultacjach społecznych wśród ludzi, gdzie ma taki pomnik stanąć. Ludzie ochłoną po tragedii i będą realnie oceniać zasługi danej osoby czy one są, czy też nie.
Moim zdaniem akurat dużo osób ocenia Lecha Kaczyńskiego przez pryzmat pierdół. Co to za argument? Irasiad? Można się pośmiać na chwilę, ale nigdy to nie będzie argumentem. Tak samo to, że był niski itd. Wręcz żałosne to.
Co zarzucam Lechowi Kaczyńskiemu?
1. Miał ambitnego brata, który nim sterował i źle mu podpowiadał. W sumie nic dziwnego, w końcu bracia, no ale jednak.
2. Lech Kaczyński miał burdel w kancelarii. Ci ludzie, co tam prowadzili też mu budowali niezbyt fajny wizerunek
3. Nie korzystał z inicjatywy ustawodawczej. a jako profesor prawa, znający prawo pracy mógł e tym zakresie sporo zrobić.
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Imię: oo cześć :)
Wysłany: 2010-07-04, 17:53
ewelińcia napisał/a:
Moim zdaniem nie zasłużył na pomnik.
i tyle na ten temat.
_________________ 'Bezgranicznie oddany dla ludzi i dla miejsc
Na samą myśl o tym, kur*a przechodzi mnie dreszcz(..)
Czasem przeklinam to miejsce, które ból z sobą niesie
Ale to kawałek mnie, tutaj bije moje serce..'
Ludzie, za co ten pomnik? Może zacznijmy stawiać pomniki każdej osobie która zginie w jakiejś katastrofie? Chorym pomysłem było pochowanie go na Wawelu. a ten pomnik to już gruba przesada!
tylko w teorii...
jak dla mnie pomysł stawiania mu pomnika to czysta i zywa paranoja, po pierwsze za co? a po drugie gdzie nie kopnąc jakis pomnik albo pamiatkowa tablica stoi troszkę już tego za dużo jest...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
haha za co niby mieliby mu pomnik skladac ??? pochowali go na wawelu za nic nierobienie na korzysc kraju, no bez jaj.
na wawelu chowa sie raczej bohaterow narodowych i kroli a nie prezydenta ktory zginal w katastrofie lotniczej, ktory NIC nie robil zeby polska dorownala rozwojowo krajom zachodniej europy
_________________ I'll never wait for the pain of death
With a bullet in my gun don't fuck over my shit
Can you hold my crazy as I go?
So fuck hypocrisy and fuck you too !
czy czlowiek z wlasnym zdaniem musi byc zawsze krytykowany i nienawidzony??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum