Myślę, że jest za wcześnie. Nic dobrego nie wychodzi z robienia na łapu capu jakichkolwiek przedsięwzięć, a w szczególności rodzących kontrowersje. Chociaż ... czy po Wawelu nas już coś poruszy?
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Po co robić takie rzeczy? Już lepiej postawić pomnik endriu leppea ze słynnym cytatem "jak to można zgwałcić prostytutkę" - przynajmniej mniej kłÓtni by było
To już lekka przesada. Z jakiej racji mu pomnik postawić ? Z tego powodu, że zginał tragicznie ?
Ja bym proponował niczym postąpić jak w przypadku Lenina, zmumifikować, postawić muzeum im. Lecha Kaczyńskiego i wystawić go na widok zwiedzających. A jeszcze kasować za bilety!
No i tytaj droga Pani koleżanko Destrukcyjna leży kot czy co tam pogrzebane miało być. patriotyzm moim zdaniem nie polega na takich wartościach jak "oo a ja byłem na tym na tamtym". Chociaż prawda i tacy by się znaleźli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum