pomysł na powrót dziewczyny Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » pomysł na powrót dziewczyny

Przesunięty przez: motyl
2009-07-15, 19:52
pomysł na powrót dziewczyny
Autor Wiadomość

khan 
Stały User
podróżnik

Imię: Piotrek

Wysłany: 2009-07-15, 19:12   pomysł na powrót dziewczyny

hmm, więc tak moja dziewczyna wyjechała na tournee na 2 tyg. chciałbym jakoś ją zaskoczyć jak wróci, gdzieś może zabrać, może coś dać, może bo tak naprawdę nie wiem w sumie, pewnie się zapytacie dlaczego wyjechała beze mnie, więc tak jesteśmy ze sobą od miesiąca, a ten wyjazd już był ustalony dużo wcześniej, niestety nie było zbytnio możliwości odwołania tego, tym bardziej że będą tam koncertowali jest to chór i dlatego nie mogła powiedzieć miesiąc przed wyjazdem że nie jedzie, z resztą nawet nie dopuszczałem do jej myśli tego, hmm teraz troszkę żałuję bo strasznie tęsknię, ale cóż, mniejsza o to w każdym bądź razie, pomóżcie mi coś wymyślić, tym bardziej, że mieliśmy dość ciężkie rozstanie na ten okres czasu, bo 2tyg na okres wakacji to bardzo dużo jakby nie patrzeć, więc tak wszelkie propozycje mile widziane, piszcie gdzie chciałybyście, żeby wasz facet was zabrał, wtedy ja wybiorę z tego to co najbardziej do niej pasuje, ona ogólnie nie przepada za jakimiś pubami, tak więc od razu mówię na te propozycje nie, tym bardziej, że to takie banalne, chciałbym coś naprawdę wspaniałego zrobić dla niej tylko niestety brak mi inwencji, proszę nawet o propozycje prawie jak z bajki, bo jestem dla niej wiele zrobić(: no i oczywiście jakiś fajny prezencik, ale myślałem tutaj nad naszym wspólnym zdjęciem, bo kiedyś mi wspominała że chcę sobie wywołać i położyć, może coś jeszcze do tego

though 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2009-07-15, 19:17   

Pomysł ze zdjęciami świetny, zabierz ją na spacer do lasu, a później na łąke lub nad rzeke i zrób piknik.

mloda2345 
Pogromca postów

Imię: Kinga

Wysłany: 2009-07-15, 19:22   

Albo też możesz się wybrać z Nią na spacer na plażę(o ile jest to możliwe i wykonalne)

khan 
Stały User
podróżnik

Wysłany: 2009-07-15, 19:47   

o tyle, że do lasu to my chodzimy bardzo często tam gdzie mieszkamy jest trochę takich terenów, a piknik też już robiliśmy, chciałbym coś innego zrobić:) hmm, plaży obok nigdzie raczej nie ma, jest fajna rzeka w miarę nie daleko, ale mimo wszystko coś innego chyba ewentualnie coś z tego podałyście, ale trzeba by dodać coś nie banalnego, coś co ją zaskoczy, bo zwykły piknik to trochę mało

motyl 
Moderator

Wysłany: 2009-07-15, 19:52   

Od takich dylematów jest dział Wasze problemy. Następny pójdzie do kosza.

Ja bym sie ucieszyła, gdybyś przygotował mi kolacje przy świecach, sam wszystko ugotował, plus na przykład szarlotka z przybraniem w kształcie serca;p.
Jeśli koniecznie chcesz ją gdzieś zabrać...to może faktycznie na spacer w jakieś ładne miejsce, albo do fajnej, spokojnej kawiarni. Albo do teatru, na jakiś miusical, jeśli śpiewa to na operetkę, czy coś w ten deseń.
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.

Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.

krasta1990 
Stały User

Wysłany: 2009-07-15, 19:54   

a np jakbys jej zrobił jakąs kolacje romantyczna ze świecami. mi chłopak tak zrobił w urdzinki i zaskoczyło mnie bo nie spodziewała bym sie tego po nim :hyhy: :-P :-P :-P

motyl,
czytasz w moich mysłach bo akurat tez napisałam o kolacji hihi

merryx3 
Hiper wymiatacz
no !

Imię: Kamila

Wysłany: 2009-07-15, 20:53   

Hm może pikinik na jakiejś polance, wywołaj wasze wspólne zdjęcia i opraw w ramkę, lub daj jej album.
Napisz jej w formie wiersza to co w niej kochasz.

K. <3

poem sometimes 
Pogromca postów
Urodzony prowodyr

Wysłany: 2009-07-15, 21:04   

Ja to bym napisał wiersz :P I dał jej, żeby nosiła go ze sobą w momentach rozłąki. Wydaje mi się to być romantyczną opcją.

Mihihih 
Pogromca postów
dziecko neo.

Imię: J.

Wysłany: 2009-07-15, 21:22   

poem sometimes napisał/a:
Ja to bym napisał wiersz :P I dał jej, żeby nosiła go ze sobą w momentach rozłąki. Wydaje mi się to być romantyczną opcją.

Tylko trzeba umieć pisać wiersze. Jednak pomysł, w którym wykorzystasz swój talent jest bardzo dobry.

Nie wiem gdzie mieszkacie, więc trudno coś doradzić, ale skoro mówisz, że blisko jest rzeka, to może wypożycz łódkę i przepłynie kawałek. Tylko uważaj, żebyś jej nie utopił, ani nie zatopił. ;DD Potem na brzegu czekałby stolik, wino, świece, jakaś muzyczka.;)

khan 
Stały User
podróżnik

Wysłany: 2009-07-15, 21:38   

Mihihih Twój pomysł mi się najbardziej podoba:) chociaż nie do końca da się wykonać bo to jest taka troszkę dzika rzeka, kąpać się można w niej, ale nie ma na niej żadnych łódek, bo jest dosyć wąska choć głęboka, ale taka "kolacja" przy niej to świetny pomysł i muzyka w tle, hmm naprawdę to mi się spodobało:) wiadomo, że raczej nic na ciepło by nie było, ale coś by się wymyśliło, żeby stolik zapełnić:) a mieszkamy w woj. Łódzkim, okolice Łodzi:) jeżeli ktoś obok mieszka i ma również jakieś ciekawe miejsce to niech podaje;)

Mihihih 
Pogromca postów
dziecko neo.

Imię: J.

Wysłany: 2009-07-15, 21:47   

khan, tylko musisz sie liczyć z tym, że wieczorem nad rzeką jest chmara komarów. Proponują popołudnie, potem można zawsze się w tej rzece wykąpać. ; D

btw. na pewno są organizowane spływy kajakowe. Możesz popytać o łódkę, bo na nią pozwolenia mieć nie trzeba, chyba.

khan 
Stały User
podróżnik

Wysłany: 2009-07-15, 21:55   

właśnie tam nawet spływów nie ma, bo ona jest krótka, no nie aż tak krótka, ale w połowie jest tama:) za którą jest masakryczna płycizna, a łódki tam nigdy nie widziałem:)

właśnie wiem, że chmara komarów i to jest spory problem, no i trzeba by znaleźć jakieś dobre miejsce, bo tam sporo ludzi jeździ wolałbym żeby to było takie kameralne, ale ona wraca w tygodniu, więc myślę, że coś się znajdzie:) jak będę ją prowadził do tego miejsca to zawiąże jej oczy, żeby nie widziała, taki mały suprise:) no i ona wraca rano, więc przypuszczam, że od razu bym ją zabrał tam, bo mam po nią przyjechać, no i będę musiał tam wcześniej się zjawić przygotować w miarę wszystko i pojechać po nią:) no i pogadać z jej mamą, że będziemy później bo ma 17lat i jej mama troszkę nadopiekuńcza jest, ale lubi mnie więc problemu nie powinno być:) z resztą mówi na mnie zięciu xD i zaprosiła mnie do domu na nieobecność jej córki, żebym przyszedł na ciasto, bo znam jej brata dobrze i żebym do niego wpadł xP

[ Dodano: 2009-07-16, 09:45 ]
jeszcze by się przydała jakaś alternatywa na wypadek, gdyby padało:) tak więc nadal liczę na jakieś propozycje dodatkowe:)

justyna15153 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2009-07-16, 09:29   

Zależy co dziewczyna lubi ;) Jeśli imprezy, potańczyć to np. na kolacje i na dyskotekę, jeśli spokojniejsze miejsca wziąść ją nad jakąś rzeke, zrobić piknik lub pospacerować ;)

khan 
Stały User
podróżnik

Wysłany: 2009-07-16, 19:24   

dyskoteki odpadają, chciałbym coś bardziej kameralnego, ona raczej takie rzeczy woli, ewentualnie jakieś przytulne miejsce w Łodzi na wypadek gdyby padało, ale tutaj przydałyby mi się jakieś namiary

nadal czekam na randki marzeń:)

Kasiula260 
Wymiatacz

Imię: Kasia

Wysłany: 2009-07-17, 12:37   

khan jaki Ty romantyczny jesteś :)
skoro masz możliwość to możesz coś zostawić także w jej pokoju...i gdy wróci po tej kolacji, to także się ucieszy. :)
Kiedyś miałam bardzo cieżki okres w życiu...i mój M. właśnie tak mnie zaskakiwał, pocieszał...w miejsca, gdzie często zaglądałam(czasem też w książki) poprzyklejał kolorowe karteczki z różnymi napisami, że kocha, że zawsze bedzie przy mnie, że o mnie myśli, że tęskni albo "Tak tylko przypominam o sobie" :-D Zawsze mnie tym rozczulał...
Kiedyś wróciłam ze szkoły...a tu wielki miś z czerwoną kokardą.... :)
Może to banalne, ale naprawde miłe :)

Odpowiedz do tematu