Wysłany: 2010-03-01, 20:18 Pomysły na 'romantyczny wieczór' ;-)
witam
jakie macie pomysły na 'romantyczny' wieczór? jak go spędzić? jesteśmy nastolatkami, więc proszę o niepisanie jakiś 'innych' propozycji :D a, i dodam, że nie jesteśmy jeszcze parą. Jeszcze, coś jest na rzeczy chcę, żeby to było coś wyjątkowego. Macie jakieś pomysły?
pozdro
(nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić, jakby co to proszę o przeniesienie)
Hmm, to dość trudne, trzeba wziąć pod uwagę upodobania drugiej osoby :D Jeśli lubi jeść to tak jak wyżej, proponowałabym pizzę, robienie razem castek powiedzmy z waszymi imionami , może jakaś mała sesja fotograficzna w plenerze? Powiedzmy wieczór w parku wodnym, zabranie jej do kwiaciarni,żeby wybrała jakieś swoje ulubione kwiaty, możesz jakiś prezent własnoręcznie zrobić i jej wręczyć (o ile nie jest wstydliwa)w miejscu gdzie jest sporo ludzi. Myślę,że każdej dziewczynie byłoby miło być obdarzoną choć jedną z tych rzeczy, liczy się gest. Pomysłów jest mnóstwo, wystarczy ruszyć głową. Pozdrawiam i życzę powodzenia
_________________ "Nie sraj tam, gdzie jadasz."
~Stephen King.
ja proponuje romantyczny film przy ( pizzy, lub coś co lubisz i ty i ona ) najlepiej żeby było już ciemno ( czyli miziu miziu, najlepiej żebyście siedzieli na kanapie obok siebie )
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Przy opcji "miły wieczór" nasuwa się tylko jedna opcja heh ( +18 )
Ale najlepiej to film, może umiesz na czymś grać? Np: gitara, too działa ;D
Najlepiej to i to. Oczywiście coś do zjedzenia..
Z winem to chyba lekka przesada Choć to zależy oczywiście od dziewczyny, raczej starcza sok :p
Musicie się mieć gdzie poprzytulać, jakiś buziak.
Odprowadzić do domciu i tyle...
No chyba że coś więcej
Ale pamiętajcie... Przezorny zawsze zabezpieczony
Przyznam, że też wiele razy szukałam pomysłu na zorganizowanie takiego wieczoru.
1 opcja - romantyczna kolacja, przygotuj coś sam zjadliwego (dowiedź się wcześniej co lubi) świeczki, wy dwoje. Kiedy ją przyprowadzisz w to miejsce zakryj jej oczy dłońmi to będzie jeszcze bardziej atrakcyjnie.
2 opcja - wspólny wypad np. na basen, do kina, do kawiarni, spacer (jeśli jest lato i mieszkacie nad morzem (mało prawdopodobne) to przy zachodzie słońca na plaży).
3 opcja - przetestowana przeze mnie. Dogadałam się z siostrą mojego chłopaka żeby wpuściła mnie do niego do domu i pomogła wszystko przygotować. On był na treningu także miałam trochę czasu. Z czerwonego brystolu wycięłam 5 serduszek, dość dużych. Na każdym było napisane coś innego : 1- Jeśli chcesz spędzić ze mną resztę życia, zrób krok do przodu.. 2- Zawsze będę przy Tobie, 3- Nigdy Cie nie zdradzę, 4 - Wziąć myślę o Tobie, bo.. 5- Kocham Cię. Serduszka poukładane były na podłodze od drzwi wejściowych aż po jego pokój.. Pokój pełen świec, romantyczny nastrój. I dziewczyna wymięka
_________________ Może wszystko polega na tym, aby żyć dla kogoś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum