Pora na poprawę humoru. Ja wiem, że jestem dla was nie miły, że jestem cham, gnój, wiem, że nie umiem pisać po polsku mimo, że jestem polakiem nawet nie mam słownika no kurcze ciekawe jak się poruszam w świecie gdzie polszczyzna, t dodam poprawna polszczyzna jest źródłem sukcesów, a ja źródło kupię sobie w kancelarii parafialnej 3,70 kosztuje. Wiem, że szpanuję, że szastam kasą tu i tam, nawet sąsiedzi mi mają za złe, że jestem dziany, ale cóż na to poradzę. Może i mam aparycje king konga (jednak nie mam tak dużego członka hihi) jednak nie jest bezmózgi jak on, wiem to rzecz do kwestionowanie, ja nie oponuję ja zgrywam twardziela nie? No...no nie! Nie wiem gdzie jest nemo, nikt nie wie taka jest prawda rzecz jasna, ale ja owiem, ze pisze to na spontanie i aptrzcie nawet nie rymuje taki diss prozą pisane ha!.
Wysłany: 2009-08-18, 16:32
Zmień nazwę tematu na bardziej mówiąc o co chodzi.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Wzruszające, ja wybaczam, choć nie mam nawet za co , ale skoro do wszystkich to do wszystkich...
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Banicja Wieczysta napisał/a:
Widać że zbliżają się wybory na mistera / miss forum
No widać.
Za dużo zielonego.
Ale przecież to takie zdrowe jest..
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Feta feta jak tableta, pffffffffff jas nawet zapomniałem, ze kali jest konkurs na misterea, ale zawsze możecie głos oddać, mój los leży w waszych rękach/ /
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum