W życiuu. Ani u faceta, ani dziewczyny. Kojarzą mi się ze straszną tandetą, jak coś takiego widzę to jeszcze tylko białego bezrękawnika z poliestru i sztucznym futerkiem na kapturze mi brakuje. Poza tym zimno musi być w czymś, co ma dziury O_o
Ostatnio taka moda na poszarpane dżiny.
U dziewczyn to nawet fajnie wygląda, oczywiście zależy do czego się je nosi i jak bardzo są 'poszarpane'.
Co do facetów to mam mieszane uczucia, chłopak w takich spodniach kojarzy mi się z lalusiem bądź takim, co chce pokazać jaki to z niego macho. Do tego jeszcze hawajska koszula i włosy na żel. ;p
Mi się wydawało, że właśnie ta moda już dawno przeszła.
Lekko poszarpane, tak przytarte, to mi się podobają. Ale spodnie z dziurami, przez ktore widać skórę - jestem na nie.
Jeśli się komuś taki styl podoba, to dlaczego miałby przestać się ubierać w taki sposób? Moim zdaniem poszarpane/dziurawe spodnie nie wyglądają zachęcająco lub ładnie, ale jeśli ktoś chce ubierać się według takiej właśnie mody to proszę bardzo:) Ja akurat nie założyłabym jeansów z ( celowo ) nadszarpanymi dziurami. Być może jest to i modne, i efektowne, ale ja czegoś takiego nie znoszę i źle bym się w tym czuła. Na ulicy wiele osób nosi tej jesieni właśnie takie spodnie, i nie wygląda to wcale przyjemnie. Wręcz przeciwnie - wygląda jakby ktoś w tych spodniach przeszedł przez Mount Everest na kolanach
Ja mam takie spodnie, są świetne. Genialnie komponują się z czarnymi rajstopami, tu akurat robię wyjątek i noszę rajstopy.
Co do facetów, to też mi się podoba. Kiedyś widziałam takiego mężczyznę, nieco starszego, który miał właśnie dziurę na kolanie, co dodawało mu takiej zadziorności i to mi się baaardzo podobało. Piękny widok dla moich oczu.
_________________ Lepiej raz przepaść w zaburzone fale,
Niźli żyć gnijąc po trochu na skale.
Kwestia gustu. Ja osobiście mam 2 pary dość mocno podartych jeansów, ale ubieram je tylko na koncerty i jak idę robić coś przy czym można się nieźle pobrudzić.
Nie no, zależy jaki fason spodni. Czasem dodają fajnej zadziorności, ale już np. od czegoś takiego już oczy bolą: http://forum.szafa.pl/file.php?16,file=106415
Luźne i lekko obtarte na tak. Jakbym takie znalazła, to bym zakupiła, ale wszystkie jakie mierzyłam prezentowały się strasznie.
_________________ Go away go away
You fill my headspace
With evil thoughts unkind
lastfm
Imię: Rafał
Wysłany: 2011-10-18, 14:53
Poszarpane spodnie ... nawet do brudnej roboty bym nie ubrał A gdy siostra 'pochwaliła ' mi sie że dała 500 zł za spodnie podarte to zacząłem się śmiac i troche współczuc jej głupocie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum