Elo wszystkim ^^ heh dawno tu nie pisalem i wgl pewnie i tak mnie nikt tu nie pamieta xD
hehe ^^
A wiec jestem Lukasz i lubie swoj styl ^^
nosze poszarpane spodnie,t-shirty glownie biale xD i do tego biale buty ^^
tak sie zastanawiam co sadzicie o poszarpanych spodniach?
czy to nietypowe dla chlopaka? moze gejowskie?
Chodz i tak nie zmienie swojego stylu przez jakies wypowiedzi :)
Kazdy jest jaki jest ^^ poprostu mnie interesuje wasze zdanie ^^
_________________ PrzEszŁoŚĆ To JuŻ HiStoRiA,PrzYsZŁoŚĆ To TajEmnIcA A DziSieJszY DzieŃ To DaR LoSu :(
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Inaczej tz jak?Rzucają komentarze czy co?
Nie powinieneś się tym przejmować,w końcu to Twoja sprawa jak sie ubierasz
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
u większości wyglądają fajnie, chociaż mam jednego kumpla, któremu widać białą skórę i wystające z tej dziury włosy, w kontrastującej czerni, do jasnych dżinsów- no miłe dla oka to nie jest.
Poszarpane spodnie są dobre dla chłopców z gimnazjum.
Żaden szanujący się, poważny mężczyzna nie ubierze takich.;)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Podniósł bym trochę tą granicę wieku ale LuKaSzEk92 ze swoimi 17 latami się jeszcze w niej mieści.Chociaż to prawda ze stary facet z poszarapnymi dzinsami to taka zenada jest.
kiedyś częściej natykałam się na gości w takich spodniach. teraz to chyba trochę ucichło.
podoba. nie podoba.
zależy jakie. jak nie ma zbyt wielu bajerów typu naszywki, łańcuszki, napisy, ćwieki, od których się w oczach mieni, to nie są takie znowu złe. a co do wielkości owych dziur, to wolę takie nie rzucające się w oczy, albo przetarcia.
jak gościowi całe kolano wystaje, to nie wygląda najlepiej.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Podniósł bym trochę tą granicę wieku ale LuKaSzEk92 ze swoimi 17 latami się jeszcze w niej mieści.Chociaż to prawda ze stary facet z poszarapnymi dzinsami to taka zenada jest.
hm to uwazasz ze do jakiego wieku powinno sie nosic?
_________________ PrzEszŁoŚĆ To JuŻ HiStoRiA,PrzYsZŁoŚĆ To TajEmnIcA A DziSieJszY DzieŃ To DaR LoSu :(
Chociaż to prawda ze stary facet z poszarapnymi dzinsami to taka zenada jest.
Aaaa! Ja nie mówię o starych facetach.;DD A zwykłych, normalnych facetach. Raczej nie umiałabym się spotykać z chłopakiem, który ma dziury w spodniach.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Chociaż to prawda ze stary facet z poszarapnymi dzinsami to taka zenada jest.
Aaaa! Ja nie mówię o starych facetach.;DD A zwykłych, normalnych facetach. Raczej nie umiałabym się spotykać z chłopakiem, który ma dziury w spodniach.
a dlaczego ;->):P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum