Cześć mam na imię Monika :) jestem z Kalisza woj. wielkopolskie. Mam 18 lat i chodzę do szkoły informatycznej. Lubię jeździć na rowerze, pływać z spędzać czas z moją największą miłością jaką jest labrador :)
Mam nadzieję że poznam tu dużo ciekawych i na pewno miłych osób
Eddie Van Halen, pies.. Fifty :) brat go tak nazwał.Muzyka ? Jedynie hh :) czytam ? jedynie lektury, różnego rodzaju pamiętniki i czasopisma
Ozi, na początku trzeba zrobić dobre wrażenie a co do miłych nie należysz ? odp. na Twoje pytanie powyżej
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
hmm rap, nie przepadam chyba że na prawdę trafi się mega kawałek :)
z tym wrażeniem może i tak lecz niech wszyscy myślą że ja 'grzeczna' dziewczynka jestem :)
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
ooo, witaj w klubie komputerowców na dwóch kółkach.
Muszol napisał/a:
i na pewno miłych osób
miłych na pewno, ale czy ciekawych? za pośrednictwem komputera ciężko będzie to ocenić, chociaż pewnie jest to możliwe...
Muszol napisał/a:
Jedynie hh
to niedobrze. nie ma co się ograniczać. próbuj z innymi nurtami muzycznymi. dobry znajomi również sluchał tylko hip-hopu oraz rapu (Molesta, Wall-E i te sprawy), a niedawno zaraził się muzyką electro.
miłych na pewno, ale czy ciekawych? za pośrednictwem komputera ciężko będzie to ocenić, chociaż pewnie jest to możliwe...
jeśli się z kimś dobrze nam rozmawia możemy powiedzieć że jest ciekawą osobą :)
MrDj napisał/a:
nie ma co się ograniczać. próbuj z innymi nurtami muzycznymi.
nie ograniczam się ;p inna muzyka nie wpada mi w ucho..
MrDj napisał/a:
czyli np.?
niestety w tym momencie nic nie przychodzi mi do głowy. wybacz :(
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum