Siema, nazywam się Jurek.Mieszkam w krk.Interesuje się medycyna i sportem.Lubie również rzeczy nie wyjaśnione i intrygujące.Mam nadzieje że na forum zdobędę samych przyjaciół i przyjaciółki, a wrogów nie będe miał do konca mojego pobytu tutaj
Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-28, 21:39 Re: Pozdro for all
Witaj.
jurasen napisał/a:
Lubie również rzeczy nie wyjaśnione i intrygujące.
Co myślisz o tzw. Trójkącie Bermudzkim?
Uważasz ,że to metan ma w tym swoje pięć groszy czy... nadprzyrodzone siły?
A może miałeś na myśli inne intrygujące rzeczy które Cię intrygują?
Lubie również rzeczy nie wyjaśnione i intrygujące.
Pewnie spotkamy się kilka razy w którymś z tematów.
Ile masz lat?
_________________ „ (...) w zasadzie najważniejsze jest samo życie. A jak już jest życie, to najważniejsza jest wolność. A potem oddaje się życie za wolność. I już nie wiadomo, co jest najważniejsze.” M. Edelman
heh.ogólnie interesuje się rzeczami mistycznymi, konspiracją ,parapsychologią.Odnośnie Trójkąta to mam swoią własną teorie:P.Nyksus kiedyś wsystko musi się skończyć:P.
Odnośnie wieku.. to ja młody jestem :P Mam 14 wiosen za sobą
_________________ Rozmawiając z wieloma osobami nie mogę się doczekać kiedy się wreszcie zamkną. Jak np zamknij się. Jesteś kretynem. Nie mam nic do powiedzenia, wiesz?
_________________ And I’ll stay alive
Just to follow you home
And I will survive
‘Cause you’re my Mississippi Princess
You’re my California Queen
Like the Duchess of Detroit
And every city in between
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum