Poznawanie dziewczyn Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Poznawanie dziewczyn

Zamknięty przez: motyl
2010-07-13, 20:15
Poznawanie dziewczyn
Autor Wiadomość

Emeklash 
Hiper wymiatacz
delete me

Wysłany: 2010-03-10, 14:55   

Lt_Ado, ech.. byłeś tam? Widziałeś co robią, jak się zachowują, o czym rozmawiają?
Owszem, głównie kręci się to wszystko wokół Boga, ale nie jest to bynajmniej stowarzyszenie moherków.

Lt_Ado napisał/a:
No i ładna też raczej nie będzie.

Zdziwiłbyś się :-P

http://www.travian.pl/?uc=pl4_2057

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-03-10, 15:04   

Emeklash napisał/a:
Lt_Ado, ech.. byłeś tam?

Nie. Za to Oni byli u mnie. Nie raz. Tzn nie wpuszczałem ich- rozmawialiśmy przed drzwiami :hyhy:

Emeklash napisał/a:
Widziałeś co robią, jak się zachowują, o czym rozmawiają?

A co oni, jakieś inne kategorie ludzi ? Po co muszę widzieć żeby wnioskować takie rzeczy ?

Emeklash napisał/a:
Zdziwiłbyś się

Nawet jeśli trafiłaby się ładna - w co absolutnie wątpię na podstawie własnych obserwacji- to nawet nie chcę sobie wyobrażać jakie musi mieć podejście do seksu. Bo zakładam, że NieIstniejącego związek platoniczny nie interesuje. haha :evil:

Emeklash 
Hiper wymiatacz
delete me

Wysłany: 2010-03-10, 15:26   

Lt_Ado napisał/a:
Nie. Za to Oni byli u mnie. Nie raz. Tzn nie wpuszczałem ich- rozmawialiśmy przed drzwiami :hyhy:

Tia..Może jeszcze nawracać Cię chcieli, co?
Lt_Ado napisał/a:
A co oni, jakieś inne kategorie ludzi ? Po co muszę widzieć żeby wnioskować takie rzeczy ?

Po to właśnie, żeby z góry nie wysnuwać tak niedorzecznych wniosków?
Lt_Ado napisał/a:
Bo zakładam, że NieIstniejącego związek platoniczny nie interesuje.

Nie mierz innych swoją miarą.

http://www.travian.pl/?uc=pl4_2057

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Wysłany: 2010-03-10, 16:20   

łeeee, myślałem że coś bystrego napiszesz i może nawet gdzieś wyskoczymy na soczek :hyhy: .. A tu jakieś krótkie wypierdki ni to czepialskie, ni wnoszące cokolwiek w płynne ramy tematu. Ot, chwiejna ignorancja- delikatne olanie, zupełnie jakbyś przez 20 lat porządnie sikać się nie nauczyła. wrrr

NieIstniejący 
Wymiatacz

Wysłany: 2010-03-10, 17:27   

Ale się pokłócili :mrgreen:

Co do związku platonicznego - prawda. Nie mam 14 czy 15 lat że będę się z dziewczyną trzymał za rączkę nie?

No dobra, ale nie w tym rzecz. Mam pewne pomysły, ale to dopiero na lato. Są bowiem niedaleko mojego miejsca zamieszkania ciekawe miejsca, zbiorniki wodne gdzie ludzie się kąpią, jest również mała plaża.. Latem full dziewczyn :]

Ale jakoś nie mam ochoty czekać do wakacji, więc szukam jakiejś alternatywy i nadal nic mi do głowy nie przychodzi gdzie mógłbym się ruszyć.. :-)
Parki póki co odpadają, ze względu na mróz, zresztą wydaje i się że wyszedłbym na idiotę zagadując przechodzące dziewczyny... :mrgreen:
Stowarzyszenia młodzieży katolickiej itp organizacje - dobra, nie rozśmieszajcie mnie :-D

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Wysłany: 2010-03-10, 17:47   

NieIstniejący napisał/a:
Ale jakoś nie mam ochoty czekać do wakacji, więc szukam jakiejś alternatywy i nadal nic mi do głowy nie przychodzi gdzie mógłbym się ruszyć..

a burdel ? :hyhy:

NieIstniejący 
Wymiatacz

Wysłany: 2010-03-10, 17:55   

Lt_Ado napisał/a:
NieIstniejący napisał/a:
Ale jakoś nie mam ochoty czekać do wakacji, więc szukam jakiejś alternatywy i nadal nic mi do głowy nie przychodzi gdzie mógłbym się ruszyć..

a burdel ? :hyhy:

A akcie desperacji :mrgreen:

Gary 
Hiper wymiatacz
Ban(d)ita

Imię: Remik

Wysłany: 2010-03-10, 17:55   

idź na ten wieczór singli do multikina <lol2> :D albo zamieść jakieś ogłoszenie na słupie przy drodze :D poznam fajną miłą inteligentną :D i swoje zdjęcie <lol> :D

17esiu17 
User
oO

Imię: Esio

Wysłany: 2010-03-10, 20:35   

Sam jestem w KSM.. sa tu sami ludzie co wiedza wszystko najlepiej to nie bede tlumaczyl co to jest... :-) i powiem Wam ze mozna sie naprawde zdziwic jakich tam ludzi mozna spotkac.. wszyscy mysla ze to co przy kosciele to jest zle.. bo jest tam Bog itd. Ale w rzeczywistosci sa tam osoby ktore sa bardzo ciekawe, zdolne itd.. osoby ktore sa bardziej wartosciowe niz inni.. Np dzieki nim nauczylem sie grac na gitarze bo mnie do tego wciagli.. a nie ma tam osob co graja tylko "Jak mi dobrze" i inne Oazowa piosenki.. umieja duzo duzo wiecej.. o wiele wiecej niz przecietna osoba grajaca na gitarze ktora uwaza sie za ateiste/deiste (bo teraz jest taka moda ostatnio...)

Jezeli szukasz takiej dziewczyny jak jest w poczatku tematu: taka ktora jest zwyklym czlowiekiem.. z ktora mozna normalnie pogadac.. byc soba.. dziewczyny poukladanej ktora wie co jest dla czlowieka od jakiego wieku to tam jest kupa takich osob.. :-)
Fakt ze tam nie znajdziesz dziewczyny typu "fajna dupa" ktora jest rozebrana w ubraniach.. ale za to znajdziesz kogos normalnego.. :D

I tez jest wkurzajace jak ktos wypowiada sie na temat, nie ma zielonego pojecia jaka jest prawda... jak czegos nie doswiadczyles to nie mozesz powiedziec jak tam jest.. a z samego przygladania sie z boku to wiesz.. :-( mozna powiedziec "oni przyszli do mnie" ale to jest calkiem inna grupa osob - ta co lazi po domach z haslem "czy chcesz poznac prawde..??" :-/

Na takich mlodziezowych grupch sa same fajne osoby.. to ze chodza do kosciola to nie znaczy ze sa dziwakami... chodza normalnie do szkoly pracy.. tak samo sie bawia jak inni.. a nie raz sie zdazy ze sa od innych, tych "normalnych" lepszymi ludzmi... :-D ale zeby to zauwazyc to trzeba z tymi osobmi troche pobyc.. a nie komentowac z boku nic nie wiedzac.. xD ja tez moge powiedziec ze wszystkie dziewczyny chodzaca na dyskoteki sa "latwe", puste.. dla ktorych tylko sex jest wazny nic wiecej.. ale nie mowie tak bo tak nie uwazam.. sie tylko tak przyjelo ze dyskkoteki to same dziwki a kosciol to same zakonnice.. a wcale tk nie ma.. ! :-D (sie rozpisalem.. sorry.. xD)

cappuccino 
Pogromca postów
Niezwykła

Imię: Madeleine

Wysłany: 2010-03-10, 21:17   

Do Lt_Ado:
Cytat:
Emeklash napisał/a:
Lt_Ado, ech.. byłeś tam?

Cytat:
Nie. Za to Oni byli u mnie.

Po pierwsze - nie myl grupy katolickiej ze świadkami Jehowy.

Po drugie - nie znasz się = milczysz. Żeby się o czymś wypowiadać lub coś/kogoś oceniać należy mieć o tym jakieś pojęcie.
Tyle z mojej strony do tej kwestii.

Do tematu: gdzie znaleźć dziewczyny?
Moje pomysły to: szkoła, biblioteka (może jakaś się uczy i zawsze można zagadać czego, czy nie pomóc), centrum handlowe (może jakaś kupuje akurat męski prezent, czemu by nie pomóc?), koła zainteresowań/kursy (gitara, rysunek, karate, taniec, cokolwiek chcesz), jeśli jesteś wierzący jakaś grupa przyparafialna.
Zawsze też można zaczepić spontanicznie na ulicy ;) .

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Imię: Klaudia.

Wysłany: 2010-03-10, 21:57   

Może te biblioteki? ;d

NieIstniejący napisał/a:
A akcie desperacji

Nie jesteś zdesperowany? ;d :mrgreen:

NieIstniejący 
Wymiatacz

Wysłany: 2010-03-15, 00:07   

alpen. napisał/a:
Może te biblioteki? ;d

NieIstniejący napisał/a:
A akcie desperacji

Nie jesteś zdesperowany? ;d :mrgreen:

Nie do tego stopnia by się brzytwy chwytać :mrgreen:

[ Dodano: 2010-03-15, 00:06 ]
Powiedzmy że spodobała mi się jakaś dziewczyna na N-k, jak myślicie pasuje wysłać wiadomość?
Trafiłem całkiem przypadkowo na dziewczynę która wpadła mi w oko i nie mam innej możliwości..

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Wysłany: 2010-03-15, 15:26   

NieIstniejący napisał/a:
nie mam innej możliwości..

Więc napisz na nk ;) Nie zaszkodzi, a może zaiskrzy.

Ale NieIstniejący, wydaje mi się, że chcesz na siłę znaleźć kogoś, żeby zabić i zapomnieć o Niej (wiemy, o kim mowa). Owszem, uważam, że najlepszym lekiem na zranione serce jest nowy związek, ale potrzeba też trochę czasu. Daj go sobie ciut więcej.?. ;]

Girtz 
Pogromca postów
M.

Imię: Mateusz

Wysłany: 2010-03-15, 16:25   

alpen. napisał/a:
Więc napisz na nk Nie zaszkodzi, a może zaiskrzy.

Zaiskrzy na nk? :-o proooszę was :->

Nic na siłę , ale trochę pomóc przeznaczeniu nie zaszkodzi ;)

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Wysłany: 2010-03-15, 16:32   

Girtz napisał/a:
Zaiskrzy na nk?

Kto powiedział, że znajomość nie może się przenieść do rl?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi