Przede wszystkim zacznij od opisu sytuacji. W opisie przeżyć powinny się znajdowac przeżycia (taa wiem że głupie). Staraj się wszędzie gdzie to możliwe wkomponować uczucia, łatwiej będzie kiedy są smutne (przynajmniej mi jest łatwiej tak pisać)
np. Jak zwykle wstałem rano ze zrzędniętą miną, mój piękny sen o lepszym życiu prysnął jak bańka mydlana i pozostawił mnie samemu naprzeciw tej szarej rzeczywistości. Wyjrzałem przez okno. Padał deszcz, było ponuro i zimno. Zupełnie jak w moim sercu - pomyślałem. Myśl o dzisiejszej nudzie w domu przyprawiała mnie o dreszcze, dlatego postanowiłem pod pretekstem wyjścia na grzyby ruszyć naprzeciw ciemnemu lasowi i zacząć wreszcie porządnie rozmyślać na temat sensu mojego życia.
To moja dziwna wizja... reszte potocz sam.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum