Biorę pod uwagę każdą ewentualność.
Nie mam pojęcia, kiedy będzie koniec świata, i dobrze.
To MOŻE być prawda, Ojciec Pio był przecież niezwykłym człowiekiem.
_________________ There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.
To MOŻE być prawda, Ojciec Pio był przecież niezwykłym człowiekiem.
tak...ale jednak jakoś ta "przepowiednia" jest cicha... nigdzie o niej wcześniej nie słyszałam.
A jednak wg mnie koniec świata będzie wtedy kiedy się tego będziemy najmniej spodziewac
Bez czytania tego artykułu jestem w stanie stwierdzić, że to oczywista bzdura. Owszem, św. ojciec Pio był mistykiem, ale żadnemu mistykowi nie została objawiona data Końca Świata ("Nie znacie dnia ani godziny", jak mówi Pismo Święte). Koniec Świata może rzeczywiście nastąpić w 2012 roku, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby nastąpił też jutro.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
To, że jesteś niewierzący, to nie znaczy, że masz obrażać uczucia innych (wierzących), bo na pewno znajdą się osoby, dla których Ojciec Pio był wielkim człowiekiem.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Frozy, chcesz przez to powiedzieć, że każdy, kto ma inne zdanie na jakiś temat i chce o tym podyskutować, obraża Twoje uczucia? Cóż, myślę, że powinieneś skontaktować się z psychologiem, bo to już zaburzenie.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Dajcie spokój. Kolejne straszenie. Czytałem ostatnio artykuł w gazecie na temat przepowiedni o różnych wydarzeniach. Żadna się nie spełniła a wszystkie powtarzają się co roku lub co parę lat. Dajcie sobie spokój z bzdurami.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Imię: Kamila
Wysłany: 2010-01-02, 17:07
koniec świata zapowiadany był nie raz, więc wątpie a żeby w 2012 to się wydarzyło. Kalendarz majów kończy się akurat w 2012, chociaż wydaje mi się, że to nie świadczy, a gdyby już miał być koniec, to pewnie stało by się to w najmniej oczekiwanym przez nas momencie.
Ludzie wymyślają takie brednie, bo w mediach nie ma już o czym mówić.
_________________ Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum