Otóż w Święta Wielkanocne mam zostać chrzestną. Nie chcę dawać pieniędzy bo wiem, że jak dam za mało to zostanę jak zwykle obgadana przez rodzinkę. I w związku z tym mam pytanie co mogłabym kupić na chrzest dla chłopca? Chciałabym przeznaczyć tylko niestety ok 150zł bo wiem, że na więcej mnie nie stać i więcej mama by mi nie dała.
To co zwykle Ja kupiłem lacuszek z medalikiem, świecę i cos tam jeszcze, a chrzestna ubranko do chrztu
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Nie no może nie aż po 10 ale na pewno późno. ale ubranko, buciki czy cos ale mloda2345, teraz to probalem najmniejszy przyjda swieta i takie tamm, wtedy zaczyna się co kupić, co ma, czego nie ma, co potrzeba etc
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Kup mu łańcuszek tak jak już było wspomniane,
może jakąś ramkę na zdjęcia,albumik,
buciki,jakieś ubranko:płaszczyk,piżamkę,
ryngraf(ma symbolikę ochronną),grzechotkę,
smoczek,łyżeczkę,Aniołka,srebrny róg obfitości itp.
mloda2345 myślę,że coś spokojnie wybierzesz .
_________________ "Nasze życie jest takie, jakim uczyniły je nasze myśli".
Marek Aureliusz
Ja dostałam złoty łańcuszek z serduszkiem i dziś jest dla mnie bezcenny, tak więc polecam.
_________________ "Cały świat to scena
A ludzie na nim to tylko aktorzy
Każdy z nich wchodzi na scenę i znika
A kiedy na niej jest, gra różne role
W siedmioaktowym dramacie żywota"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum