Imię: Mateusz
Wysłany: 2010-03-07, 13:25 Problem !
Mam pewien problem. Mój penis jest strasznie mały. Moji 13-letni koledzy z klasy mają już duże takie jakie nastolatcy powinni niec, a ja. Na w-f wstydzę się przebierac, ponieważ przez bokserki to widac. W maju jedziemy na wycieczkę, i będe w pokoju z kumplami, oni pewnie będą spac w bokserkach, a ja się wstydzę z powodu mojego małego przyjaciela. Co mam robic ???
Wysłany: 2010-03-07, 13:28
Matthew17 napisał/a:
Co mam robic ???
Zmienic nazwę tematu na precyzyjną. Inaczej kosz i warn.
No i przestać się przejmować.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Czym się przejmujesz? Penis mężczyzny rośnie do 26 roku życia..
Nie masz się czego wstydzić.. Mimo tego, że masz 13 lat powiem Ci że głównie liczy się grubość nie długość wrzuć na luz
Wypychaj papierem toaletowym
(Nie mogłem się powstrzymać, wybaczcie.)
To przecież nie jest problem, olej to. Jeśli uważasz to za problem, po prostu kup slipki, może w nich będzie wyglądał na większego? Albo szersze bokserki, to nie będzie po prostu widać wcale.
Nie no, mi się wydaje, że nie masz się czym martwić, jeszcze rośniesz no i po co by Ci mieli tam zerkać :D..? Nie przejmuj się, zawsze możesz kupić sobie nie przylegającą bieliznę jak bokserki.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum