Wysłany: 2010-03-02, 16:05 Problem z rozpoznaniem urzadzenia w komputerze
A wiec podlaczam moj tel se w890i kablem usb bo kompa, zeby zgrac muzyke i niestety ostatnio pojawia mi sie taki komunikat w pasku zadań: Nie rozpoznano urzadzenia USB. Jedno z urzadzen USB podlaczonych do tego komputera ma awarie, ale system Windows nie moze go rozpoznac. Aby uzyskac pomoc w rozwiazaniu tego problemu kliknij w komunikat.
No wiec klikam, tam mi sie wyswietla, ze nie rozpoznano sterownika urzadzenia (ktory przed chwila zainstalowalam), a klikajac dalej wyswietla sie komunikat, ze sterownik do tego urzadzenia potrzebny wcale nie jest ( i to prawda, bo wczesniej normalnie wykrywalo mi moj telefon). Nie wyswietla mi sie w Moim Komputerze zadne nowe urzadzenie.
Czyz by to byla wina telefonu? Ostatnio przerywa mi tez ladowarka do niego, a podlacza sie ja do tego samego wejscia co kabel usb. Mozliwe, ze to wejscie jest zepsute?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum