Moim zdaniem przydało by się w kategorii rozrywka dział hobby, bo jest dużo ciekawych zajęć który nie jedni posiadają oraz jak tematy kolekcjonerskie czy też o hodowli zwierząt, gadów czy pajęczaków.
Co o Tym myślicie?
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-02-11, 15:15
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że ktoś (chyba Grejpfrut) proponował założenie takiego działu i nie przeszło.
Edit: Sprawdziłam, był. Przytoczę nawet post motyla.
motyl napisał/a:
A mi się wydaję, że dział nie jest potrzebny. Jest 'ogólnie'. Są: sport, gry komuterowe, wasza twórczość, muzyka, film, technologia, moda. Po co dział 'zainteresowania'? Zaraz ktoś się upomni, że chce dział 'zwierzęta' np.
Ostatnio zmieniony przez Placebowa 2010-02-11, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-11, 15:49
mi też sie wydaje nie głupim pomysłem.
szczególnie jeżeli ktos ma nietypowe zainteresowania.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Ja jestem zdecydowanie za.Bo mimo,że są tematy poszczególnych zainteresowań to na pewno można by je jeszcze dużo bardziej rozwinąć.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2010-02-17, 14:44
Cytat:
I nadal uważam,że jest to dobry pomysł.
No dobra. Ale w takim wypadku zlikwidujmy działy filmy, sport, gry komputerowe, ogólnie, wasze strony i waszą twórczość.
Ten dział wprowadzi tylko niepotrzebne zamieszanie i jeszcze większy bałagan.
Jestem przeciw.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
No dobra. Ale w takim wypadku zlikwidujmy działy filmy, sport, gry komputerowe, ogólnie, wasze strony i waszą twórczość.
Czyli mamy tylko dwa wyjścia?
Nie. Istnieje trzecie - zachowujemy wszystkie dotychczasowe działy i dodajemy kolejny który będzie przeznaczony dla innych zainteresowań, dla których bez sensu byłoby tworzyć kolejne działy.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum