Proponuję założenie działu, który wszędzie nazywa się Flame, to zamiast gry opisz usera wyżej. W tym dziale każdy zakładał by temat, w którym osoby zainteresowane komentowały by go jak w grze opisz usera wyżej - byłby mniejszy rozgardiasz.
W nim uzytkownik mógłby się bronić czego nie ma w "opisz usera wyżej"Dostepny był by dla osób od 75 postów, wtedy lepiej się kogoś pozna niż osobę, która z jednym postem pisze w "opisz usera wyżej"
W zasadzie pomysł dobry,ale wydaje mi się,że powstałby z tego straszny bałagan.I dyskusje byłyby bardzo...'zacięte'.Jestem na nie.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Daria
Wysłany: 2010-05-05, 18:16
Ja ten pomysł popieram, chociaż ten dział nie wyklucza możliwości istnienia gry Opisz usera wyżej. Gorzej, jak zrobi się z tego działu masowe lizanie sobie tyłków nawzajem.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Na innych forach to sie sprawdza, ale jestem co do tego pomysłu nastawiona sceptycznie. Jak napisala madeline134 dyskusja bylaby zacieta i moderatorzy mieliby 2 razy wiecej roboty z usuwaniem postow.
Wysłany: 2010-05-05, 18:24
alpen. napisał/a:
może się narobić bałaganu.
W jaki niby sposób? Założyłoby się dział, w którym każdy, kto jest ciekawy, co o nim ludzie sądzą, założyłby swój temat i byłoby ok. Więcej bałaganu wprowadzają gry.
PS.: Jeżeli dział powstanie, jestem za wprowadzeniem ograniczenia. Jeżeli ktoś chciałby założyć swój temat, musiałby mieć np. 100 sensownych postów na koncie.
Zawsze w moim sercu...
Według mnie to dobry pomysł. W takich tematach użytkownicy mogliby również zadawać poszczególnym userom pytania w przypadku, gdy coś ich na ich temat interesuje lub mają jakieś wątpliwości.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
Wysłany: 2010-05-05, 18:43
Nataniel napisał/a:
W takich tematach użytkownicy mogliby również zadawać poszczególnym userom pytania w przypadku, gdy coś ich na ich temat interesuje lub mają jakieś wątpliwości.
A pytań się przypadkiem nie zadaje w dziale Poznajmy się? Chyba, że masz na myśli inne pytania, to zwracam honor.
Zawsze w moim sercu...
Ostatnio zmieniony przez Darcia 2010-05-05, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie,bo tam nikt nie drąży.W tematach zaczną się wyzwiska,komentarze,oskarżenia i polecą tysiące zgłoszeń,a co za tym idzie-ostrzeżeń też.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum