Imię: Kuba
Wysłany: 2010-09-06, 19:06 Propozycja działu
Mam taką propozycje żeby stworzyć dział Giełda. W którym znajdowały by się 3 poddziały:
Sprzedam, Kupię, Zamienię. użytkownicy będą mogli tam zamieszczać drobne ogłoszenia, Lub wklejać linki do aukcji internetowych. Oczywiście użytkownicy którzy napisali 75 sensownych postów.
Co wy na to?
Co administracja na to?
Ja tam jestem na nie. Od tego jest allegro i inne serwisy aukcyjne.
Poza tym na forum nikt (zapewne) nie chciałby zajmować się ubezpieczaniem przesyłek. Nie mówię o tym, że ktoś może zwyczajnie Cię oszukać, ale zdarzają się takie wypadki, że paczka nie dochodzi albo jest uszkodzona i wtedy poprzez forum będziesz miał marne szansę, żeby odzyskać pieniądze.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
A możesz jakoś rozwinąć? Bo może Twoje argumenty przekonają mnie do zmienienia zdania.
_________________ And in the dark, I can hear your heartbeat,
I tried to find the sound.
But then it stopped, and I was in the darkness,
So darkness I became.
Fen., jestem na tak ponieważ chciałabym coś sprzedać
To wystaw na allegro, nie ma sensu robić nowego działu, bo jedna osoba chce coś sprzedać...
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Obawiam się, że nie możesz sprzedać domu opieki, w którym przebywasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum